TRENDING
  • 21:46 » Horoscop 31 mai 2023. Zodia care ar putea primi o sumă considerabilă de bani.
  • 21:43 » Vremea 31 mai 2023. Temperaturi de 30 de grade Celsius în sudul țării. Pe seară sunt așteptate furtuni.
  • 21:41 » Gheorghe Dincă a fost condamnat definitiv la 30 de ani de închisoare.
  • 21:40 » Greva profesorilor continuă. Ce au discutat sindicaliştii din Educaţie cu preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni: “Nu este un pas înapoi”.
  • 21:38 » Un pas greşit i-a adus sfârşitul. O femeie de 50 de ani din Ialomiţa a murit după ce a căzut într-o hazna.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un bărbat din Italia a rămas alături de soţie pentru 31 de ani, timp în care femeia a fost comă profundă. Bărbatul îndurerat nu a părăsit-o niciodată, vizitând-o în fiecare zi. După ce soţia sa a murit săptămâna trecută în urma unui stop cardiac, bărbatul cu inima frântă a vorbit despre durere lui.

Angelo Farina a vegheat-o pe soția sa, Miriam Visintin, din Italia, în timp ce aceasta a murit la spitalul San Bassiano, unde fusese dusă în urmă cu două luni, după ce a experimentat o acumulare de lichid în plămâni, relatează Mirror.

Miercurea trecută, ea a murit în urma unui stop cardiac.

Miriam era inconștientă când a fost internată și se afla în aceeași stare de când s-a izbit cu maşina într-un stâlp din Casoni di Mussolente, în Ajunul Crăciunului în 1991. Ea a rămas cu o leziune cerebrală inoperabilă și a trebuit să fie transferată la căminul rezidențial „La Madonnina” pentru îngrijiri. A fost apoi dusă la institutul Casa Sturm unde a rămas până la ultima internare în spital.

Soţul ei a vizitat-o cel puțin o dată pe zi în toţi aceşti ani

De-a lungul vieții ei în comă, soțul ei Angelo a rămas lângă patul ei. Cei doi s-au căsătorit și s-au mutat împreună cu doar un an înainte de accident.

„Sunt fericit pentru ea, ea este în sfârșit acolo sus, în paradis. Cred că a suferit mult de-a lungul anilor. Eram căsătoriți de doar un an și jumătate când a lovit tragedia. Eram tineri și aveam atâtea planuri. Îi plăceau foarte mult copiii. Soarta a fost crudă cu ea, prea crudă. Nu a meritat toate astea. O spun în continuare și o voi spune în continuare și pe viitor”, a mărturisit soţul îndurerat.

Primarul orașului Cassola, Alda Maroso, și-a oferit, de asemenea, condoleanțele despre viața tragică a lui Miriam. „Ceea ce m-a frapat foarte mult, pe lângă tragedia unei vieți vegetative care a durat 31 de ani, este apropierea soțului ei, perpetuată în gesturi zilnice de dragoste atât de mult timp. Nu știu câți ar fi capabili de asta. Într-o lume foarte egocentrică, acest exemplu dă motive să credem că omenirea încă există”, a declarat primarul.

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide