TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Dorian Popa și iubita lui, Claudia Iosif, cunoscută de publicul larg sub pseudonimul Babs formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Cei doi, deși au o relație de lungă durată, nu se afișează prea des împreună și nici nu fac din intimitatea lor un subiect de bârfă. Totuși, atunci când este necesar, ei discută pe rețelele de socializare diferite subiecte referitoare la viețile lor personale.

Claudia Iosif postează constant pe Instagram, acolo unde are o comunitate impresionantă de fani. Recent, iubita lui Dorian Popa le-a cerut fanilor să îi adreseze întrebări referitoare la viața ei personală, iar unul dintre internauți a fost curios să afle dacă este adevărat faptul că bruneta a fost implicată într-un accident rutier.

Iubita lui Dorian Popa a recunoscut că a fost victima unui accident rutier minor, în urma căruia a rămas cu portbagajul strâmb. Din fericire, Babs nu a pățit nimic și nici nu a avut nevoie de îngrijiri medicale după impact. Potrivit spuselor sale, aceasta se afla la o trecere de pietoni atunci când s-a produs accidentul:

„A intrat cineva în spatele meu când am oprit la trecerea de pietoni, deci vina nu-mi aparține. A fost ceva ușor, doar puțin strâmb portbagajul”, a explicat vedeta pe InstaStory.

Dorian Popa și Claudia Iosif, deși sunt de mult timp împreună, aceștia nu și-au oficializat relația. Cu toate că fanii au fost curioși să afle când se va întâmpla marele eveniment, celebrul vlogger a spus clar că mai întâi se ocupă de afaceri și apoi de nuntă:

„Nu, nu nuntă, nu copil. Muncă, muncă multă, cartiere, milioane, hâtz, Johnule, vine criza, hai să ne pregătim, lăsați nunțile, lăsați vacanțele etc.”, a precizat cântărețul.

sursa: protv.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide