BREAKING NEWS
 • 19:25 » Lista farmaciilor care testează gratuit pentru Covid-19, publicată de Ministerul Sănătății
 • 20:44 » ALIMENTEAZĂ ȘI STAȚIA DE CARBURANȚI RST TE PREMIAZĂ
 • 5:36 » Ce restricții pregătesc autoritățile. Vacanța elevilor ar putea fi mai lungă de două săptămâni; interdicție totală pentru nunți
 • 5:26 » Mesaj pro-vaccinare de la Mitică Dragomir: ‘Dar ăia care beau cola și mănâncă parizer știu ce conțin aceste produse? Așa gândește el, ce să-i faci lui Becali?’
 • 5:22 » DNA a descins FIEFUL unui GREU PNL! Informația pe SURSE a fost CONFIRMATĂ de procurori
 • 5:18 » Situație REVOLTĂTOARE la Timișoara: Spitalul nu are căldură și poate lua foc, după ce au fost pornite aeroterme în saloane
 • 5:14 » Cseke Attila: De luni va trebui certificat verde pentru aproape orice activitate şi la intrarea în instituţiile publice/ Evenimentele private, complet interzise

„Iubiți-vă părinții!”, eveniment de suflet, oferit de Centrul Județean de Cultură Dâmbovița și Direcția Județeană pentru Protecția Drepturilor Copilului Dâmbovița!

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița și Direcția Județeană pentru Protecția Drepturilor Copilului Dâmbovița, au oferit astăzi, 27 aprilie 2021, în preajma Sfintelor Sărbători ale Învierii Domnului, un moment emoționant beneficiarilor Centrului de Îngrijire și Asistență Pucioasa și celor ai Centrului de Servicii Comunitare „Floarea Speranței”.

Acțiunea a avut loc la inițiativa președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Sub genericul „Iubiți-vă părinții!”, evenimentul a debutat cu un concert susținut de Orchestra Populară Chindia Centrului Județean de Cultură Dâmbovița și interpreta Florentina Mâinea, la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Pucioasa, unde sunt asigurate servicii de găzduire, îngrijire, consiliere și integrare socială pentru 50 adulţi și vârstnici cu dizabilități.

La activitate, au participat și beneficiarii de la Centrul de Servicii Comunitare ,,Floarea Speranţei” Pucioasa, unde 43 adulţi cu dizabilități primesc, de asemenea, servicii de găzduire, îngrijire, consiliere și integrare socială, în cadrul a 7 locuinţe protejate (situate în Pucioasa și Fieni), precum și servicii specializate în cadrul unui centru de criză, cu o capacitate de 12 locuri și a unui centru de zi, cu o capacitate de 20 locuri.

Beneficiarii din ambele centre au primit cadou dulciuri oferite de reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială.

La eveniment, alături de președintele CJD, Corneliu Ștefan, au participat: vicepreședintele Luciana Cristea, administratorul public al județului, Cristian Avanu, directorul DGASPC Dâmbovița, Ionela Sandu, și managerul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, Florin Georgescu.

Cu acest prilej, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a transmis: „Sunt emoționat să mă aflu aici, la Pucioasa, alături de oameni care, deși instituţionalizaţi, își găsesc puterea să zâmbească în fața unor momente artistice, lucru ce arată că emoția artistică a ajuns la sufletul lor. Consider că merită să facem toate eforturile pentru ca aceste mici gesturi să ofere bucurie bătrânilor, bunicilor sau părinților de aici, fiecare având o poveste a vieţii extrem de interesantă.

Scopul demersului pe care l-am inițiat – de a aduce aici instrumentiștii Orchestrei Populare Chindia – este unul prin care ne-am dorit să ne arătăm prețuirea și respectul cuvenit pentru persoanele în vârstă. Dacă avem grijă de semenii noștri, atunci cu toții vom fi mai buni, mai sensibili. Mi-am dorit să aducem un zâmbet pe fețele acestor oameni, să le fim aproape, să le deschidem ușa cu un strop de bucurie prin aceste momente cultural-artistice.

Mulțumesc atât domnului manager al Centrului Județean de Cultură, Florin Georgescu, cât și doamnei director al DGASPC, Ionela Sandu, pentru implicarea în această acțiune. Le urez din suflet atât beneficiarilor din cele două centre, cât şi personalului care se ocupă de ei, sărbători frumoase şi multă sănătate!”

 

Compartimentul Imagine, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

https://www.cjd.ro/storage/comunicate-de-presa/28-04-2021/3820/1-2.jpg
Daca ti-a placut, distribuie acum!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide