TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Iulia Albu le-a făcut o surpriză fanelor sale și a postat două imagini cu fiica ei, Mikaela. În vârstă de 13 ani, adolescenta a moștenit frumusețea mamei sale.

“Astăzi te provoc să postezi o fotografie cu tine și fiica sau mama ta cu hashtag #amea”, a scris Iulia Albu, în dreptul imaginilor în care apare alături de Mikaela.

Fanele au observat imediat că fata seamănă din ce în ce mai tare cu mama ei.

“Cât de frumoase sunteți”.

“Ce semănați! Minunate!”

“Așa mama așa fiică, splendide amândouă“.

Un lucru e sigur: a ta e încântătoare, Iulia!”

“Wow, ce mult îți seamănă! Sunteți superbe”, le-au transmis fanele celor două.

Iulia Albu a dezvăluit într-un interviu pentru ego.ro că ea e cea care administrează contul de Instagram al fiicei sale.

“Nu o las să posteze. Sunt o mamă responsabilă, postez eu pentru ea. Nu vezi ce tâmpenii sunt pe Instagram? Cum să lași copilul pe Instagram și pe Tik Tok?”.

Deși în pictorialele în care apare alături de mama sa Mikaela este machiată, Iulia nu îi dă voie fiicei sale să se machieze în viața de zi cu zi.

“Este machiată de un make-up artist și nu vreau să o învăț încă pentru că eu vreau să mă mint în continuare că este un copil. Până nu vă face 14 ani, nu va putea să se machieze deloc”, a mai spus Iulia Albu pentru aceeași sursă.

sursa: protv.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide