TRENDING
  • 21:28 » Ciolacu le-a spus șefilor OMV că nu discută legea offshore atât timp cât Austria se opune României în Schengen
  • 21:56 » Furie în rândul militarilor ucraineni din prima linie, după ce liderii armatei au anunțat din greșeală eliberarea unui sat lângă Bahmut
  • 21:49 » Proiect de lege: Închisoare de până la 25 de ani pentru producerea, vânzarea, transportul, deţinerea de droguri de mare risc
  • 21:44 » Bărbat reţinut după ce a furat 70.000 de lei dintr-un autoturism. A intrat în mașină după ce a copiat semnalul închiderii centralizate
  • 21:39 » Șoferul care a omorât o familie de spanioli în Sibiu a fost condamnat la 20 de ani de închisoare și plata unor daune de 850.000 de euro
Daca ti-a placut, distribuie acum!

 Iuliu Mureșan a ales numele noului ”principal” de la Dinamo! ”Cariera unui antrenor depinde de o șansă”

FOTBAL: CFR CLUJ - CONFERINTA DE PRESA PREZENTARE EDI IORDANESCU

Dinamo și-a găsit antrenorul după ce Dario Bonetti a fost demis! Pe listă s-a aflat si Ilie Poenaru, dar acesta a refuzat.

 

Sorin Colceag, noul antrenor de la Dinamo! Anunțul lui Iuliu Mureșan

Iuliu Mureșan, președintele grupării din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”, a anunțat că Sorin Colceag (49 de ani) va pregăti echipa de acum înainte.

Mureșan a explicat cum a ajuns la o astfel de soluție, dar și cât timp va avea la dispoziție noul antrenor pentru a demonstra că merită încrederea acordată.

”Câteva etape va fi antrenor Sorin Colceag. El este antrenor cu Licență UEFA Pro, la fel ca și Iulian Mihăescu, cel care-i va fi secund”, a spus Mureșan, în exclusivitate pentru digisport.ro.

Oficialul ”câinilor” a explicat și de ce a ajuns la ”soluția Colceag”. ”A demonstrat că se pricepe și în perioada în care a fost la Zimbru Chișinău. El acum era la noi în club la echipa a doua și am văzut cum lucrează. 

Venerat sau detestat? Erou sau criminal? Hai în Digi Online să vezi Fidel Castro-carisma unui dictator, azi de la 21:00, numai pe Digi World!

Plus că m-am gândit că nu vreau să numesc un antrenor pentru o etapă. Sigur va fi pe bancă la meciul cu Botoșani (n.r. – duminică, 19 septembrie 2021, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1), dar și joi la meciul de Cupă (n.r. – cu Ripensia Timișoara, joi, 18:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1) . Și va mai sta și după aceea, pentru că eu consider că un antrenor are nevoie de timp pentru a-și impune strategia.

Sunt momente când cariera unui antrenor depinde de o șansă. Aceasta poate fi șansa lui Sorin Colceag.

În plus, va fi un staff format din trei antrenori licențiați UEFA Pro. Pe lângă Sorin Colceag și Iulian Mihăescu îl mai avem pe Iulian Matei, și el licențiat UEFA Pro, care era la centrul de copii și juniori. Nu știu câte alte cluburi se mai pot lăuda cu așa ceva

Cei trei vor colabora foarte bine împreună, va fi un staff puternic”, ne-a mai spus Iuliu Mureșan, pentru digisport.ro.

Cine e Sorin Colceag, noul antrenor de la Dinamo

Înainte de a fi numit antrenor la Dinamo 2. Sorin Colceag a activat în cadrul Centrului de Copii şi Juniori de la Rapid. Şi-a început cariera de tehnician la Viitorul Constanţa, cu pregătirea portarilor, a fost “secund” la Universitatea Cluj şi antrenor principal la Gloria Popeşti Leordeni, Metaloglobus, România U16, România U17 şi Zimbru Chişinău.

Fost portar, Sorin Colceag a făcut parte din lotul dinamoviştilor în sezonul 1989-1990, alături de Bogdan Stelea şi Costel Câmpeanu, când Dinamo a câştigat eventul şi a jucat o semifinală de Cupa Cupelor sub conducerea lui Mircea Lucescu.

sursa:digisport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide