BREAKING NEWS
  • 0:53 » Esti hartuita psihologic la job?
  • 0:09 » Patru escrocherii comune cu criptomonede și cum să le evitați
  • 23:53 » Președintele Bolsonaro respinge cerința de vaccinare pentru intrarea în Brazilia
  • 23:36 » SUA lovește Iranul cu noi sancțiuni pentru abuzuri „grave” ale drepturilor omului
  • 23:18 » Potrivit raportului, World Inequality Report 2022, averea medie a gospodăriilor din India este de 9.83.010 INR.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Iuliu Mureșan dă speranțe fanilor lui Dinamo: „Mi-ar plăcea să vină și Cristi Borcea”. Declarațiile de ultimă oră făcute de noul oficial din „Ștefan cel Mare”

Dinamo și-a prezentată astăzi planurile de viitor, într-o conferință de presă la care a fost prezent și noul administrator special, Iuliu Mureșan. El afirmă că a purtat mai multe discuții cu jucătorii, iar concluziile pot fi optimiste. Noul oficial dinamovist mai speră ca la club să revină și Cristi Borcea, fostul acționar majoritar.

Oficialul dinamovist afirmă că a purtat discuții serioase cu jucătorii nemulțumiți și speră să rezolve cât mai repede problemele.

Pe langa Muresan, la conferința de presă au mai fost prezenți și Mihai Matei, director sportiv, și Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar.

Iuliu Mureșan dă speranțe fanilor lui Dinamo: „Mi-ar plăcea să vină și Cristi Borcea”, în urma discuțiilor cu jucătorii supărați, va ajunge la o concluzie pozitivă.

„Am avut discuții serioase cu jucătorii care sunt nemulțumiți de întârzierea salariilor. Voi mai vorbi și mâine și sunt sigur că vom ajunge la o concluzie pozitivă și vom pune echipe pe drumul normal.

Sunt lucruri foarte urgent pe care trebuie să le rezolvăm. Am încredere că vom scoate clubul din insolvență. Sper s-o facem mai repede decât termenul prevăzut de lege.

Va trebui să organizăm clubul, să evaluăm lotul, să vedem cine vrea să plece, ce oferte sunt. Mai e și problema legată de restricția la transferuri, care ne încurcă. Dar sperăm ca azi sau mâine să primim o veste bună și să putem face transferuri”, a spus Iuliu Mureșan la conferința de presă.

Totodată, noul administrator special al clublui afirmă că și-ar dori ca la club să revină Cristi Borcea.

„Domnul Badea este implicat ca suporter. Nu este implicat în alt mod. Acum nu e implicat în clubul Dinamo, dar mi-ar plăcea să se implice. Mi-ar plăcea să vină și Borcea să se implice financiar. Și mulți alți dinamoviști”, a spus Iuliu Mureșan.

sursa:prosport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide