TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Jandarmeria București, precizări după incidentul de la Ambasada Rusiei

Jandarmeria Capitalei reacționează la incidentul de la Ambasada Rusiei la București, unde un tânăr a aruncat cu ouă în clădire. Tânăr a fost ridicat de jandarmi și ulterior amendat.

„În legătură cu adunarea publică de pe șoseaua Pavel. D. Kiseleff, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

Pe timpul desfășurării manifestației, o persoană a aruncat cu un ou în panoul informativ din fața Ambasadei Federației Ruse în România.

Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, a fost preluat de jandarmi și a fost sancționat contravențional, conform prevederilor Legii nr. 61 din 1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu modificările și completările ulterioare”, transmite Jandarmeria Capitalei.

Un tânăr a fost reținut temporar, sâmbătă, pentru verificări de un echipaj al jandarmeriei, după ce a aruncat cu ouă în clădirea Ambasadei Rusiei de la București. Tânărul avea și o pancartă pe care scria „Dați voie strănilor să fie rezerviști” și „Avioane NATO în Ucraina”.

 

Sursa: Stiripesurse

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide