TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Jandarmeria scoate la concurs sute de posturi de ofiţeri şi subofiţeri

Jandarmeria Română face angajări. 

“Te-ai gândit vreodată că poți să lucrezi în Jandarmeria Română, chiar dacă ai absolvit o specializare economică sau un profil umanist?

Cum poți obține unul dintre cele 700 de locuri de muncă scoase la concurs din sursă externă? Primul pas este să-ți fixezi pentru mâine, 22 septembrie, un reminder care să-ți aducă aminte că încep înscrierile on-line la unitățile de jandarmi din toată țara care scot posturi la concurs.

În scopul reducerii deficitului de personal, Jandarmeria Română scoate la concurs 521 de posturi de subofițeri, 49 de posturi de ofițeri și 130 de posturi de personal contractual.

Înscrierile se fac on-line, la unitățile de jandarmi care vor scoate posturi la concurs, în perioada 22 septembrie – 01 octombrie 2021.

Fiecare inspectorat de jandarmi județean va afișa pe paginile de internet proprii posturile disponibile care vor fi scoase la concurs, dar și calendarul tuturor etapelor premergătoare concursurilor. Astfel, cine dorește să ocupe unul dintre cele 700 de posturi scoase la concurs prin încadrare directă din sursă externă va accesa pagina de internet a inspectoratului de jandarmi județean pe care și-l alege și va proceda la completarea cererilor puse la dispoziție, pe care le va transmite pe o adresă de e-mail indicată.

Informații complete cu privire la posturile existente se regăsesc, începând de mâine, pe site-urile inspectoratelor de jandarmi județene. Mult succes tuturor!”, transmite Jandarmeria Română printr-un mesaj distribuit pe Facebook.

sursa: dcnews.ro

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide