BREAKING NEWS
  • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
  • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
  • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
  • 23:38 » Singurul loc din România în care muntele se întâlnește cu „marea”. Trebuie să ajungi acolo măcar o dată în viață
  • 23:33 » Salt extrem cu parașuta, în Catedrala Mântuirii Neamului. Patriarhia Română vine cu o reacție dură
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Este de notorietate faptul că Jared Leto îşi alege rolurile cu multă grijă şi le preferă pe cele mai grele sau mai controversate. În plus, este adeptul actoriei metodice, adică intră în pielea personajului şi rămâne acolo pe toată durata pregătirilor şi filmărilor. De-a lungul carierei a trecut prin transformări fantastice, cameleonice chiar, interpretând ba un transsexual seropozitiv, ba un drogat ori un asasin cu probleme de greutate.

Iar ultimul an i-a adus proiecte la fel de diferite şi de provocatoare. Unul dintre rolurile în care şi-a depăşit din nou limitele este cel al lui Paolo Gucci, în filmul lui Ridley Scott, House of Gucci. Iar Leto nu s-a dat de la nimic înapoi ca să intre cât mai bine în pielea personajului, un creator de modă încăpăţânat, dar complet lipsit de talent.

Am făcut totul pentru acest rol. Am tras linii de sos arrabbiata la mijlocul acestui film, aveam ulei de măsline în loc de sânge. Dacă mi-ați face o biopsie a pielii probabil că s-ar constata că sunt făcut din parmezan. Asta este scrisoarea mea de dragoste către Italia. A fost multă muncă şi pregătire şi da, am adoptat un accent italian şi m-am bucurat nespus că am făcut asta. Am coborât în acel hău creativ şi am devenit Paolo Gucci.

Transformarea a fost atât de mare încât nici cei mai înfocaţi fani n-au reuşit să-l recunoască în momentul în care a apărut pe ecran.

 

Sursa: Life.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide