TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Jennifer Lopez și Ben Affleck trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. De când cei doi au reluat legătura sunt de nedespărțit. Ori de câte ori au timp liber preferă să-l petreacă împreună sau alături de copii lor. Deși JLo este nevoită în prezent să facă naveta între Canada și Los Angeles, aflându-se deseori la filmările pentru producția The Mother, vedeta nu ratează nicio ocazie pentru a-și petrece puținul timp liber cu iubitul său.

De data aceasta cei doi îndrăgostiți au ieșit la întâlnire la un meci de baschet. Cântăreața în vârstă de 52 de ani a ales să poarte o ținută casual la care a asortat o pereche de botine cu toc înalt. Iubitul său a optat pentru o pereche de blugi și un hanorac.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers la un meci de baschet. Cei doi îndrăgostiți sunt de nedespărțit. Chiar dacă amândoi au programe foarte încărcate în această perioadă, încearcă să-și găsească timp unul pentru celălalt. Recent, fotografii i-au surprins în timp ce au mers la film alături de copiii lor.

 

Sursa: CaTine.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide