TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Joe Biden, 79 de ani, a încheiat miercuri perioada de izolare, după ce a fost testat negativ la COVID de două ori și după cinci zile de izolare şi tratament.

În timpul unei întâlniri cu personalul şi reporterii acreditaţi, desfăşurată în Grădina de trandafiri a Casei Albe, Joe Biden a spus că s-a recuperat fără teamă, graţie îngrijirii atente şi medicamentelor disponibile. Până la această întrevdere el a purtat o mască, pe care şi-a dat-o jos înaintea întâlnirii, rrelatează Reuters, potrivit Agerpres.

„Simptomele mele au fost uşoare, recuperarea mea a fost rapidă şi mă simt grozav. Pe întreaga durată în care am fost în izolare am fost capabil să lucrez, să îmi îndeplinesc atribuţiile funcţiei fără vreo întrerupere. Este o dovadă reală cu privire la unde ne aflăm în lupta contra COVID-19”, a afirmat liderul de la Casa Albă.

Biden, care s-ar putea confrunta din nou cu Trump în alegerile din 2024 dacă cei doi politicieni ar decide să candideze şi ar obţine nominalizarea din partea propriilor partide, s-a referit la soarta fostului preşedinte republican.

„Când predecesorul meu a luat COVID, el a trebuit să fie dus cu elicopterul la Centrul Medical Walter Reed. A fost grav bolnav. Din fericire, s-a vindecat. Când eu am luat COVID, am lucrat de la etaj în Casa Albă – din birourile de la etaj – pentru o perioadă de cinci zile. Diferenţa este vaccinarea, desigur”, a explicat liderul american.

După întâlnirea cu personalul şi jurnaliştii, Joe Biden a revenit în Biroul Oval, potrivit propriului anunţ.

Joe Biden a câştigat alegerile prezidenţiale din 2020 inclusiv datorită promisiunilor că va combate pandemia de COVID-19 mai serios decât contracandidatul său, fostul preşedinte republican Donald Trump, care în urma infectării cu SARS-CoV-2 a fost nevoit să meargă la spital.

sursa: digi24.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide