TRENDING
  • 16:31 » Haos în 18 spitale după un atac cibernetic de tip ransomware. MS: Sistemul e nefuncțional. Măsuri de prevenție pentru celelalte spitale
  • 16:29 » Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Trei răniți în exploziile din Ismail. Reacția MApN
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Bărbatul de 39 de ani, care a lucrat și ca ofițer de poliție în orașul natal, a fost descoperit cu o rană la cap luni, în mașina proprie parcată în centrul comercial La Vaguada din Madrid, Spania, informează ABC.


Jorge Ballesteros a fost transferat la Spitalul Universitar La Paz, în stare foarte gravă, unde marți a fost declarat decesul. Rana de la cap i-a fost provocată de propria armă, potrivit primelor informații din anchetă. Federația Regală Spaniolă de Tir Olimpic (RFEDETO) a comunicat trista veste prin intermediul rețelelor de socializare și a transmis un mesaj de condoleanțe familiei sportivului. „Lumea tirului a suferit o mare pierdere. Jorge Ballesteros, cel mai bun sportiv spaniol de tir din istorie, a murit la 39 de ani. Plângem cu durere această pierdere!”, a notat Federația Regală Spaniolă de Tir Olimpic. Campion mondial în 2017 la Open, Jorge Ballesteros avea şi trei titluri europene, şase Extreme Europe Oppen şi 17 titluri naţionale.

Născut la San Sebastian, Jorge Ballesteros s-a mutat la Madrid la vârsta de șase ani și și-a petrecut o mare parte din viață în capitala Spaniei. Site-ul său oficial a detaliat că „a visat să devină un trăgător profesionist” din copilărie și a făcut primii pași în acest sport la 16 ani.

Jorge Ballesteros era căsătorit și avea doi copii mici.

sursa: libertatea.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide