TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Judecătoria Târgoviște a dispus arest la domiciliu pentru 30 zile fata de primarul comunei Cojasca și alți 4 funcționari publici.

Judecătoria Târgoviște a dispus astazi 17.06.2021, arest la domiciliu pentru 30 zile fata de primarul comunei Cojasca și alți 4 funcționari publici iar pentru 2 funcționari publici (lucrător SPCLEP Cojasca și secretar primărie, care au recunoscut faptele ) control judiciar ptr 60 zile.

Primarul comunei dâmbovițene Cojasca, Victor Gheorghe, alături de alți patru funcționari publici au fost arestati la domiciliu in baza hatararii judecatoriei Targoviste, iar pentru 2 funcționari publici (lucrător SPCLEP Cojasca și secretar primărie, care au recunoscut faptele ) control judiciar ptr 60 zile.Edilul este anchetat într-un dosar penal deschis în legătură cu acordarea mai multor vize de flotant. Percheziții au avut loc marți, sediul primăriei, dar și domiciliul edilului.

Alături de edil au fost reținuți și șase funcționari, doi de la SPCLEP Cojasca și patru din alte birouri. Cu toții sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu în formă continuată, fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată, fals informatic în formă continuată și fals intelectual în formă continuată. Edilul mai este cercetat pentru instigarea și complicarea infracțiunilor de mai sus.

Aceștia sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu în formă continuată (art. 297 CP), fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată (art. 320 CP), fals informatic în formă continuată (art. 325 CP) și fals intelectual în formă continuată (art. 321 CP) – cei șase funcționează publice și instigă și complică aceste infracțiuni.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide