BREAKING NEWS
  • 23:53 » Președintele Bolsonaro respinge cerința de vaccinare pentru intrarea în Brazilia
  • 23:36 » SUA lovește Iranul cu noi sancțiuni pentru abuzuri „grave” ale drepturilor omului
  • 23:18 » Potrivit raportului, World Inequality Report 2022, averea medie a gospodăriilor din India este de 9.83.010 INR.
  • 22:44 » Captură impresionantă de petarde, în Mehedinți
  • 22:33 » Se elimină interdicțiile de circulație. Noile măsuri ale CNSU
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare de vreme rea care vizează, din nou, județul Dâmbovița. De această dată este vorba despre un cod portocaliu de precipitații abundente care a intrat în vigoare de la ora 11 și va fi valabil până astăzi, la ora 22. În acest interval orar vor fi ploi  torențiale, frecvente descărcări electrice și vânt puternic. Codul portocaliu este prezent, în afara județului Dîmbovița, și în Gorj, Vâlcea și Argeș și afectează parțial județele Prahova, Vrancea și Buzău. Tot în acest interval vorbim și despre un cod galben. Astfel, local în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi Moldova, precum şi în zonele montane, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice şi izolat intensificări ale vântului şi

Veștile proaste ale meteorologilor privind vremea rea vin și pentru perioada următoare, pentru că de diseară de la ora 22, până pe 25 iunie la aceeași oră, întreaga țară va fi vizată de o informare meteorologică de instabilitate atmosferică și disconfort termic.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide