TRENDING
  • 16:31 » Haos în 18 spitale după un atac cibernetic de tip ransomware. MS: Sistemul e nefuncțional. Măsuri de prevenție pentru celelalte spitale
  • 16:29 » Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Trei răniți în exploziile din Ismail. Reacția MApN
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Foto: facebook.com/Cristiano

Starul portughez Cristiano Ronaldo este aproape de o plecare de la Juventus Torino. Jurnaliștii italieni de la Football Italia, citați de sport.ro, notează că transferul s-ar putea face în vara anului viitor. Ceea ce este interesant este că suma de transfer este una destul de mică ținând cont de notorietatea fotbalistului descoperit de Ladislau Boloni pe vremea când acesta juca la Sporting Lisabona.

Este vorba doar de 30 de milioane de euro, o sumă pe care gruparea italiană o cere pentru că nu dorește să-l lase pe Ronaldo să plece gratis la o altă echipă. Juventus a ratat acest sezon iar acum pregătește o reconstrucție care însă depinde, într-o oarecare măsură, de plecarea starului portughez.

Nu doar suma de transfer este problema, ci și salariul lui Ronaldo. Juventus ar face economie de 30 de milioane de euro, atât cât încasează portughezul într-un sezon. Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din lume.

Atacantul lui Juventus a marcat 101 goluri în 133 de meciuri jucate la echipa italiană, dar nu a reușit să câștige unul dintre obiectivele importante, respectiv câștigarea Champions League.Echipele care doresc stransfere pe Ronaldo sunt PSG, Manchester United și Real Madrid.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide