TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Președintele Klaus Iohannis a reiterat joi seară, într-o conferință de presă, că Occidentul trebuie să rămână unit în criza ucraineană. Președintele a trecut în agendă întâlnirile și discuțiile pe care le-a avut în această perioadă cum ar fi pe problema Africii sau a bune guvernări.

 

Klaus IohannisFoto: Facebook

”Astăzi am venit la Bruxelles, unde am avut o întâlnire în format Consiliul European dedicată situației de la granița Ucrainei cu Rusia, o problemă care pe noi ne preocupă foarte mult, dar și pe ceilalți, evident. A fost o întâlnire scurtă, însă una foarte bună, și cea mai importantă concluzie a fost că trebuie să rămânem uniți. Trebuie să rămânem uniți și în eforturile diplomatice, și în eforturile economice și, evident, că suntem între timp pregătiți să luăm orice măsură se impune, împreună, atunci când situația în teren se schimbă. Repet, suntem uniți, rămânem uniți, știm ce avem de făcut și orice s-ar întâmpla vom reacționa adecvat împreună. Este cel mai adecvat și mai puternic mesaj.”, a spus președintele.

Klaus Iohannis spune că România este pregătită la rândul pentru orice evoluție a crizei din Ucraina și spune că țara noastră are pregătite ”măsuri specifice”.

Președintele și-ar dori Grupul de luptă al NATO în România, dar lucrurile urmează să fie discutate.

.

sursa: news20.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide