BREAKING NEWS
  • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
  • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
  • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
  • 23:38 » Singurul loc din România în care muntele se întâlnește cu „marea”. Trebuie să ajungi acolo măcar o dată în viață
  • 23:33 » Salt extrem cu parașuta, în Catedrala Mântuirii Neamului. Patriarhia Română vine cu o reacție dură
Daca ti-a placut, distribuie acum!

La 15 luni după moartea unui sportiv celebru, soția acestuia a anunțat că a născut copilul lor

Ellidy Pullin, soția snowboarderului olimpic australian Alex „Chumpy” Pullin, a născut-o pe fiica lor, la 15 luni de la moartea acestuia.

Pullin, de două ori campion mondial, a murit în timp ce pescuia sub apă în Australia, în iulie 2020.

Snowboarderul, în vârstă de 32 de ani, a fost purtătorul steagului australian la Jocurile Olimpice de iarnă din 2014 de la Soci, Rusia, și a participat la trei ediții de Jocuri Olimpice. Era cunoscut ca un scafandru cu experiență și a povestit despre pasiunea lui pentru pescuitul sub apă pe rețelele sociale.

Ellidy a anunțat că este însărcinată în iunie, scriind pe Instagram că ea și soțul ei „visau de ani de zile” să aibă un copil. „Eu și tatăl tău te visam de ani buni. Cu inima strînsă, sunt onorată să primesc în sfârșit înapoi o bucată din fenomenul care a fost Chumpy în această lume!” ea a scris.

Văduva a spus că ea și Alex au încercat să conceapă un copil înainte de moartea lui, dar au avut probleme, relatează CNN.

„Am mai fi încercat câteva luni dacă el era încă în viață, apoi am fi trecut 100% la fertilizarea in vitro. Acesta a fost întotdeauna planul”, a spus ea.

Copilul perechii, Minnie Alex Pullin, a fost conceput prin fertilizare in vitro și s-a născut pe 25 octombrie.

Ellidy a declarat pentru Vogue Australia că perioada sarcinii a fost „dulce-amăruie”, adăugând: „Pe de o parte, mă simt copleșită de fericire, dar știu că Chump nu este aici pentru a lua parte la ea”.

În ziua fatidică, Pullin a fost găsit inconștient, fără mască de oxigen, de un alt scafandru. Era inconștient când a fost adus la țărm, iar serviciile de urgență au efectuat manevre de resuscitare timp de 45 de minute, dar nu i-au putut salva viața.

Sursa digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide