TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Patru bărbați din Capitală au fost reținuți, acuzați că au furat îmbrăcăminte în valoare de 50.000 de lei. Hainele au dispărut dintr-un camion, pe drumul dintre depozit și un mall din București.

Imaginile surprinse lângă o benzinărie arată că șoferul era implicat în afacere.

Furtul s-a petrecut în timpul noptii, iar camerele de supraveghere dintr-o benzinărie au surprins un moment din acțiunea hoților.

Camionul plin cu haine intră în benzinărie și oprește la pompă, deși șoferul nu merge să alimenteze. A făcut asta să nu dea de bănuit că oprește fără un motiv, camionul fiind monitorizat prin GPS. Aici a fost însă locul de întâlnire al șoferului cu complicii lui, care se aflau în această mașină. După ce au ieșit din raza camerelor de supaveghere, doi bărbați se urcă în camion și încep să încarce marfa.

Timp de aproximativ 20 de minute, hoții au îndesat în saci peste 400 de articole de îmbrăcăminte.

Pe tot parcursul traseului de pe Bulevardul Iuliu Maniu și până pe strada Liviu Rebreanu, bărbații au băgat hainele în saci, iar când camionul a ajuns aproape de mall, suspecții au aruncat din mașină marfa furată, care a fost încărcată apoi în altă dubă.

Șoferul de 31 de ani, angajat la o firmă de transport marfă care obișnuia să aprovizioneze marile centre comerciale din Capitală, a fost reținut de polițiștii Secției 12, alături de cei trei complici ai săi. Toți sunt acuzați de furt calificat.

Marfa furată, în valoare de 50.000 de lei, a fost recuperată.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide