TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

La Brăila a apărut primul balcon “wireless” din lume. Nu vorbim despre tehnologie de ultimă generaţie, ci despre un balcon fără uşă de acces şi fără podea. Practic, este doar o balustradă din fier, suspendată pe bloc şi care serveşte doar ca element de decor. După ce imaginea a devenit virală, ironiile au curs: oamenii şi-au imaginat cum ar fi arătat scena balconului din Romeo şi Julieta, la Brăila.

Balconul, după ce a fost pozat şi postat pe o reţea de socializare de către un caricaturist din Brăila, a devenit foarte cunoscut şi evident internauţii s-au întrecut la glume în rubrica de comentarii. Unii spun că balconul e de fapt o antenă 5G iar dacă treci pe lângă el se aud zgomote din telefon.

Alţii spun că balconul nu trebuie să corespundă cu o fereastră pentru că nu mai sunt bărbaţi romantici şi curajoşi care să escaladeze clădirea până la aleasa inimii. Balconul se află pe strada Unirii într-o clădire istorică, reabilitată, iar cei care trec prin zonă în fiecare zi se amuză. Unii spun că ar trebui dat jos, iar alţii spun că ar trebui transformat într-un obiectiv turistic.

Clădirea istorică are la parter un punct de lucru al unei societăţi comerciale, iar la etaj nu locuieşte nimeni, conform vecinilor.

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide