TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Mănăstirea rupestră de la Șinca Veche

La 45 de kilometri de Orașul de la poalele Tâmpei, minunatul Brașov, pelerinii pot vizita unul dintre cele mai misterioase așezări de cult din țară.

Numeroase povești cu privire la proveniența acestuia au fost croite de-a lungul timpului, însă cea mai cunoscută este aceea că bazele unui astfel de loc ar fi fost puse de un anumit călugăr pe nume Nicodim.

 

Acesta este localizat în cea mai „ascunsă” încăpere a lăcașului de cult.  Una dintre legendele locului spune că fiecare rugător care se așează sub forma respectivă și își pune orice dorință, aceasta va fi în cel mai apropiat timp îndeplinită.

Dincolo de atractivele „nuanțe” aduse provenienței reale ale Mănăstirii din localitatea Șinca Veche, au fost atent studiate cele mai vechi date despre acest loc.

De asemenea, o altă povestioară legată de misteriosul loc i-a adus titulatura de „Templu al Extratereștrilor”, după ce în nisipul care din interiorul așezământului au fost descoperite și particule de cuarț și siliciu, elemente despre care se credea că ar ajuta la comunicarea cu ființele ce nu locuiesc pe planeta noastră.

 

Cel mai atractiv element al mănăstirii rupestre de la Șinca Veche este un turn conic prin care albastrul cerului se poate zări.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide