TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Lamborghini va lansa, în curând, un nou model echipat cu propulsor V12 hibrid:

Într-un interviu recent, șeful Lamborghini a vorbit despre planurile de viitor ale producătorului din Sant’Agata Bolognese. În viitorul nu foarte îndepărtat, italienii urmează să lanseze un model nou cu motor V12 hibrid.

Lamborghini a lansat, la începutul lunii iulie, noul Aventador Ultimae. O variantă specială care marchează finalul de carieră al navei amiral și, totodată, ultimul model echipat cu motor V12 aspirat natural al producătorului italian de automobile.

Așa cum era de așteptat, viitorul Lamborghini este unul electrificat, iar Stephan Winkelmann, șeful companiei, a dezvăluit într-un interviu acordat publicației Autocar câteva dintre lansările programate pentru anii următori.

Așadar, în curând, Lamborghini va lansa un model nou, propulsat de un agregat V12 hibrid. Potrivit lui Winkelmann, acesta va folosi un supercapacitor, la fel ca Sian FKP 37.

În 2022, italienii vor lansa două noi versiuni pentru Huracan și Urus. Acesta din urmă va primi, de asemenea, un facelift și, cel mai probabil, o variantă plug-in hybrid.

Un an mai târziu va veni și succesorul navei amiral Aventador. Acesta va avea un sistem de propulsie plug-in hybrid, bazat pe un nou motor V12 la care inginerii italieni lucrează deja.

Sunetul și istoria vor rămâne intacte,” promite șeful Lamborghini.

Sursa automarket

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide