BREAKING NEWS
  • 17:13 » Noua fântână arteziană din Satu Mare, distrusă de două autoutilitare MAI care au trecut peste ea
  • 17:10 » Franța. Legea certificatului de vaccinare, constituțională. Patronii de baruri au voie să ceară și actul de identitate
  • 17:04 » Sorana Cîrstea, prima reacție după calificarea în optimi la Australian Open
  • 16:56 » „Megaberg”, aisbergul uriaș desprins de Antarctica și topit complet în călătoria spre Sud. A eliberat și 1,5 miliarde de tone apă/ zi
  • 16:49 » Cod galben de ninsori și viscol, valabil până luni. Care sunt zonele vizate
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Merg oriunde au ocazia împreună și de fiecare dată când au mai mult timp liber fac tot posibilul să se întâlnească. În timp ce Laura este la București și se ocupă de proiectele sale ca și creator de conținut, Bianca locuiește la Cluj alături de viitorul soț, în casa lor.

Dacă pe Laura am văzut-o de mai multe ori ca fiind imagine a proiectului blondinei de la Asia Express, este prima oară când apare și alături de sora sa. Însă, un aspect ce ne-a atras tuturor atenția a fost tocmai faptul că Bianca a postat o fotografie, în timp ce se aflau la Anna Charisma Chalet, într-un decor de vis și îmbrăcate la fel, doar în culori diferite.

 

Prin comentariile de la această postare o regăsim pe Alice Cavaleru, frumoasa soție a lui Vladimir Drăghia. Aceasta le admiră enorm pe cele două și și-ar fi dorit mult ca fiica ei, Zora, să aibă o soră și să le vadă pe amândouă crescând împreună la fel de frumos ca Laura și Bianca.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide