TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Merg oriunde au ocazia împreună și de fiecare dată când au mai mult timp liber fac tot posibilul să se întâlnească. În timp ce Laura este la București și se ocupă de proiectele sale ca și creator de conținut, Bianca locuiește la Cluj alături de viitorul soț, în casa lor.

Dacă pe Laura am văzut-o de mai multe ori ca fiind imagine a proiectului blondinei de la Asia Express, este prima oară când apare și alături de sora sa. Însă, un aspect ce ne-a atras tuturor atenția a fost tocmai faptul că Bianca a postat o fotografie, în timp ce se aflau la Anna Charisma Chalet, într-un decor de vis și îmbrăcate la fel, doar în culori diferite.

 

Prin comentariile de la această postare o regăsim pe Alice Cavaleru, frumoasa soție a lui Vladimir Drăghia. Aceasta le admiră enorm pe cele două și și-ar fi dorit mult ca fiica ei, Zora, să aibă o soră și să le vadă pe amândouă crescând împreună la fel de frumos ca Laura și Bianca.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide