TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Lavrov: „Dacă vor începe un adevărat război împotriva noastră, atunci trebuie să se gândească cu atenție

Ministrul de Externe al Rusiei Serghei Lavrov a amenințat din nou, joi, într-un interviu acordat televiziunii de stat, țările occidentale. „Dacă vor începe un adevărat război împotriva noastră, atunci trebuie să se gândească cu atenție”, a spus Lavrov, întrebat despre amenințările Rusiei cu bomba nucleară. Acesta a spus că vestul se pregătește de război cu Rusia, iar amenințarea nucleară „nu este în capul rușilor”. Întrebat despre crimele de război comise de Rusia în Ucraina, Lavrov a făcut o declarație halucinantă, în care i-a acuzat pe militarii ucraineni că jefuiesc civilii din orașele atacate de ruși, și că îi folosesc ca scuturi umane. Acesta a mai spus că Rusia va continua opreațiunea militară în Ucraina „până la sfârșit”, potrivit Sky News și Reuters.

„Nu vom permite ca unele provocări să ne dezechilibreze, să ne scoată din echilibru de forțe, dar dacă vor începe un adevărat război împotriva noastră, atunci trebuie să se gândească cu atenție”, a amenințat Lavrov țările occidentale.

Întrebat despre amenințarea nucleară a lui Vladimir Putin, Lavrov a spus că „sunt declarații ale politicienilor occidentali”.

„Ei repetă război nuclear, asta nu este în capul rușilor”, a declarat ministrul de externe al Rusiei.

„Nu justific nicio acțiune care duce la moartea civililor, dar nu noi am inventat expresia victime colaterale, aceasta a fost inventată de partenerii noștri occidentali în aventurile lor din Irak, Libia și așa mai departe” a spus Lavrov.

Ministrul rus de externe a mai spus că trupele ucrainene „jefuiesc civili” și că „sunt doar niște tâlhari”. „Civilii sunt folosiți ca scuturi umane” (n.red. de armata ucraineană), a mai spus Lavrov.

În ultimele zile sute de civili au murit în Ucraina în atacurile rusești. De asemenea, relatări și imagini video au surprins rezistența populației civile la invazia rusească. În unele localități, rușii au fost văzuți jefuind magazine.

sursa: digi24.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide