TRENDING
  • 20:28 » O tumoră de 45 de kilograme a fost scoasă din abdomenul unei femei din Botoșani, care a mers la medic când a văzut că se îngrașă brusc
  • 20:25 » Primarul unei comune din Alba a murit. A fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei
  • 20:22 » Povestea impresionantă a unui director din Călărași. Umblă din poartă în poartă pentru a-i convinge pe copii să meargă la școală
  • 20:16 » Un spital din București a înființat Registrul Naţional Unic al Pacienţilor Arşi
  • 20:06 » Un pădurar din Bistrița a încercat să scape de amendă cu țuică, pastramă și cârnați. A fost prins în flagrant
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă

Şeful clanului Corduneanu din Iaşi, Costel Corduneanu, a murit după ce a stat internat timp de câteva săptămâni într-un spital din Târgu Mureş, unde a suferit o intervenţie chirurgicală dificilă la inimă.

Costel Corduneanu avea unele probleme grave de sănătate în ultima perioadă, fiind operat la inimă în urmă cu câteva săptămâni, potrivit news.ro. El era internat la un spital din Târgu Mureş, unde a fost declarat decesul. Pe pagina lui de pe o reţea socială au apărut, în cursul zilei de luni, mai multe mesaje de condoleanţe din partea rudelor şi prietenilor. Și  Federaţia Române de Lupte a postat pe Facebook un mesaj, Costel Corduneanu fiind vicecampion european la lupte libere, participând și la două ediţii ale Jocurilor Olimpice.

„Federația Română de Lupte anunță cu regret trecerea în neființă a celui care a reprezentat luptele libere românești cu succes- Costel Corduneanu. Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat municipiul Iași, fiind Vicecampion European și participant la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996. Federația Română de Lupte transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților”, este mesajul transmis de federație.

Costel Corduneanu era considerat unul dintre cei mai temuţi lideri ai lumii interlope din zona Moldovei, fiind implicat în mai multe scandaluri. Cel mai probabil, înmormânarea va fi programată în weekend, la Iaşi fiind aşteptaţi zeci de lideri ai lumii interlope din ţară.

Sursa:Digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide