TRENDING
  • 21:22 » Culmea absurdului. Șofer amendat pentru că a respectat legea. Poliția, învinsă cu propriile imagini
  • 21:20 » Iarna se dezlănțuie. Viscol puternic în România: harta celor mai afectate zone. Anunțurile meteorologilor
  • 21:17 » Cât pot să ceară meseriașii pentru o casă simplă, la roșu. „Nu te mai droga, frățică!”
  • 21:16 » De ce nu mai simțim bucurie când facem ceea ce, de regulă, ne place. Explicațiile unui psiholog
  • 21:15 » Treburile casnice banale care declanșează crize lombare. Cea mai dăunătoare activitate și ce e interzis să faci
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Lineup-ul din 2022 al Apple ar putea include și un model de iPhone mai ieftin, dar cu ecran mare!

Lumea bârfește despre seria iPhone 13, dar oare s-a gândit cineva dacă Apple ar avea în plan o variantă ceva mai accesibilă pentru anul 2022? Aparent, nu prea, dar vestea salvatoare vine din partea cunoscutului analist Ming-Chi Kuo.

Acesta ne vorbește despre ceea ce pregătește Apple pentru catalogul iPhone de anul viitor. Din câte se pare, noua serie ar debuta ca iPhone 14, iar din această familie vor face parte și două modele „low end” cu ecrane de 6.1 inci și de 6.7 inci. Ming-Chi Kuo se așteaptă ca măcar iPhone-ul de 6.7 inci să fie lansat la un preț sub 900 de dolari, în condițiile în care un astfel de ecran este disponibil pe 12 Pro Max pentru suma de 1099 de dolari.

Ce alte caracteristici ar mai putea avea modelele low-end ale generației 2022 de iPhone?

Se spune că aceste variante vor include și senzori de amprente under-display, o adiție plăcută celor care au început să se sature de accentul pus pe opțiunea FaceID pentru deblocarea telefonului. Acest senzor face parte din planul Apple de a oferi un senzor de amprentă sub ecran mai rapid și mai precis, păstrând o suprafață compactă.

Pe partea de camere, nu se știe încă ce anume are de oferit varianta de buget a iPhone (ce ciudat este să incluzi „de buget” și „iPhone” în același enunț, dar Kuo se așteaptă ca modelele premium să includă o cameră foto principală wide de 48 de megapixeli.

Nu a mai rămas chiar atât de multă vreme până când vom da nas în nas cu ceea ce va fi noul standard, adică iPhone 13, dar se pare că gigantul tech își programează un traseu foarte lung și anevoios. Întâi ecrane de 120Hz produse de Samsung iar acum iOS-uri ieftine? Interesant…

Sursa zonaIT


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide