TRENDING
  • 21:28 » Primarii a două comune din Bihor sunt cercetaţi penal pentru că ar fi obţinut fonduri de la Guvern pe baza unor documente contrafăcute
  • 21:26 » Klaus Iohannis mulțumește Germaniei pentru că sprijină aderarea României la Schengen: “Prietenul la nevoie se cunoaște”
  • 21:23 » Turcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la AnkaraTurcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la Ankara
  • 21:18 » Caz revoltător în Alba. Un tânăr cu handicap grav, umilit de un medic din Comisia de Evaluare: „Ar putea pune marfă pe raft la magazin”
  • 21:10 » Geoană propune ca România să se alăture Franței și Marii Britanii într-o Antantă Cordială pentru mediu
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Lionel Messi: “E o rușine! Întreaga lume se uită la noi!” Scene incredibile: argentinienii, scoși de pe teren pentru a fi deportați

Meciul Brazilia – Argentina, suspendat.

Confruntarea a fost suspendată după doar 7 minute, după ce agenții sanitari din Brazilia au intrat pe teren în încercarea de a împiedica 4 jucători ai oaspeților să evolueze. Este vorba despre Emiliano Buendia, Emiliano Martinez (Aston Villa), Giovani Lo Celso și Christian Romero (Tottenham), fotbaliști care au venit din Anglia, țară considerată de Brazilia drept “zonă roșie”.

Pentru a evita carantina, aceștia ar fi susținut în declarațiile date că nu s-au aflat în Marea Britanie în ultimele 14 zile – un lucru fals, scrie publicația argentiniană TyC Sports.

Înaintea meciului, oficialii ANVISA, autoritatea de reglementare a sănătății în domeniul sănătății din Brazilia, au contactat Poliția Federală pentru a se asigura că Martinez, Buendia, Lo Celso și Romero nu vor părăsi hotelul, ei urmând să fie deportați. În ciuda acestui lucru, cei patru au ieșit din hotel și au plecat cu autocarul la stadion. Acesta a fost motivul pentru care oficialii ANVISA au intrat pe teren la câteva minute după startul meciului.

Meciul Brazilia – Argentina, suspendat. Lionel Messi, revoltat

Meciul nu a mai fost reluat, iar argentinienii au plecat cu autocarul de la stadion direct la aeroport. Întreaga delegație a Argentinei a revenit în țară, puțin după miezul nopții.

Într-o discuție avută cu agenții sanitari din Brazilia, Leo Messi s-a arătat revoltat pentru ceea ce s-a întâmplat pe teren.

“E o rușine! Suntem în Brazilia de 3 zile și nimic nu s-a întâmplat până acum! De ce faceți asta acum? Nu mai jucăm! Asta așteptau? Să începem meciul? De ce nu ne-au avertizat în privința asta când eram la hotel? Puteau să ne explice situația și o rezolvam. Acum, întreaga lume se uită la noi”, a spus Leo Messi, conform Marca.

 

Selecționerul Argentinei, Lionel Scaloni, a transmis și el: “De ce nu ați venit la hotel? Suntem aici de 3 zile!”.

Federaţia argentiniană a anunţat că jocul, la care în momentul întreruperii scorul era 0-0, nu va continua.

Antonio Barra Torres, preşedintele agenţiei braziliene pentru sănătate, a declarat că cei patru jucători argentinieni vor fi amendaţi şi “deportaţi” pentru că nu au respectat protocolul Covid-19.

sursa:sport.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide