TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Lisa Loring, actrița care a interpretat-o pe Wednesday în prima ecranizare a “Familiei Addams”, a murit la vârsta de 64 de ani în urma unui accident vascular cerebral, scrie The Guardian.

Loring a murit sâmbătă, la spital, înconjurată de cei dragi, a anunțat una dintre fiicele sale. O prietenă apropiată a familiei, scriitoarea Laurie Jacobson, a transmis că Lisa „a suferit un accident vascular cerebral masiv cauzat de fumat și de hipertensiune arterială” și a fost conectată la aparate timp de trei zile înainte ca familia ei să decidă să-i retragă suportul vital.

Loring a jucat-o pe Wednesday Addams, pe când avea doar 5 ani, din 1964 până în 1966 în prima adaptare cinematografică a benzilor desenate create Charles Addams.

Performanța ei ca fiica “întunecată” a familiei Addams, a influențat foarte mult și următoarele reprezentări ale personajului. O adaptare recentă realizată de Netflix, cu Jenna Ortega, s-a remarcat prin scena de dans, devenită virală, inspirată de mișcările lui Loring din seria originală.

Cine este Lisa Loring?

Lisa Ann DeCinces s-a născut în Insulele Marshall în 1958, mutându-se ulterior în Hawaii și apoi în Los Angeles împreună cu mama ei. A obținut primul ei rol în drama medicală Dr. Kildare.

După ce a devenit populară în rolul lui Wednesday Addams, a mai apărut și în sitcom-ul The Pruitts of Southampton și în filmul The Girl from U.N.C.L.E. În aceeași perioadă, ea a lucrat ca make-up artist pe platoul filmului pentru adulți Traci’s Big Trick – unde și-a întâlnit al treilea soț, actorul Jerry Butler.

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide