TRENDING
  • 12:10 » ȚUȚU-POPESCU, DUETUL CU MASCĂ
  • 22:17 » Un milionar american își donează 99% din avere: „Copiii nu înțeleg deloc banii”
  • 22:15 » Moartea inexplicabilă a doi frați. S-au stins în aceeași zi, la o oră distanță: „Inima lui nu a mai suportat”
  • 22:14 » Mihaela Bilic, despre câtă ciocolată avem voie să mâncăm într-o zi. Condiția care nu trebuie încălcată
  • 22:13 » Cele mai mari greșeli de igienă pe care mulți le facem fără să ne dăm seama
Daca ti-a placut, distribuie acum!

KIWI- este unul dintre cele mai gustoase fructe, acesta fiind extrem de bogat în vitamina C. Pe lângă că ajută sistemul imunitar, kiwi-ul este benefic și somnului sau pielii tale.

 

BANANA- unul dintre cele mai accesibile fructe, dar și cele mai hrănitoare. Bananele ajută la reglarea nivelului de zahăr în sânge, dar și la îmbunătățirea digestiei și a sănătății rinichilor.

 

Ananasul- este fructul cel mai regăsit atunci când vine vorba de curele de slăbire. Puteți să îl consumați crud sau în alte forme, acesta vă va ajuta foarte mult când vine vorba de digestie.

 

RODIA- este considerată unul dintre cele mai benefice fructe. Aceasta este extrem de bogată în vitamine și minerale. Consumată în timp, rodia ajută la reducerea riscului de a face cancer sau anumite boli cardiovasculare.

 

FRUCTUL PASIUNII- reprezintă unul dintre cele mai aromate fructe exotice. Acesta ajută la stimularea digestiei și la reducerea tensiunii arteriale.

 

AVOCADO- recent, fructul de avocado a devenit unul dintre cele mai consumate fructe, mai ales când vine vorba de o alimentație sănătoasă. Este bogat în extrem de multe grăsimi, dar este și sățios.

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide