TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

KIWI- este unul dintre cele mai gustoase fructe, acesta fiind extrem de bogat în vitamina C. Pe lângă că ajută sistemul imunitar, kiwi-ul este benefic și somnului sau pielii tale.

 

BANANA- unul dintre cele mai accesibile fructe, dar și cele mai hrănitoare. Bananele ajută la reglarea nivelului de zahăr în sânge, dar și la îmbunătățirea digestiei și a sănătății rinichilor.

 

Ananasul- este fructul cel mai regăsit atunci când vine vorba de curele de slăbire. Puteți să îl consumați crud sau în alte forme, acesta vă va ajuta foarte mult când vine vorba de digestie.

 

RODIA- este considerată unul dintre cele mai benefice fructe. Aceasta este extrem de bogată în vitamine și minerale. Consumată în timp, rodia ajută la reducerea riscului de a face cancer sau anumite boli cardiovasculare.

 

FRUCTUL PASIUNII- reprezintă unul dintre cele mai aromate fructe exotice. Acesta ajută la stimularea digestiei și la reducerea tensiunii arteriale.

 

AVOCADO- recent, fructul de avocado a devenit unul dintre cele mai consumate fructe, mai ales când vine vorba de o alimentație sănătoasă. Este bogat în extrem de multe grăsimi, dar este și sățios.

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide