TRENDING
  • 16:31 » Haos în 18 spitale după un atac cibernetic de tip ransomware. MS: Sistemul e nefuncțional. Măsuri de prevenție pentru celelalte spitale
  • 16:29 » Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Trei răniți în exploziile din Ismail. Reacția MApN
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Prea multe produse de make-up

Desigur, un machiaj finuț este frumos. Dar unul prea încărcat îți distruge tenul în timp și duce la îmbătrânirea prematură a acestuia. Prea mult fard pe pleoape și prea mult fond de ten strică.

 

Prea puțin somn

Doar 6 ore de somn pe noapte nu sunt suficiente pentru un look tânăr. De preferat ar fi minim 7, așa că încearcă să-ți faci un program prin care să-i oferi corpului tău odihna necesară funcționării. Știi bine că acele cearcăne apar de la lipsa somnului și și lipsa energiei.

 

Nu elimini dulciurile din viața ta

Nu doar că deserturile îngrășă, dar dulciurile au un rol important în aspectul tenului tău. Prin consumul exagerat de dulciuri se activează procesul de glicare, proces în urma căruia apar cearcanele, se pierde tonusul, luminozitatea, ridurile și porii se accentuează. Stai departe de orice tip de dulciuri dacă vrei un ten luminos și cât mai fără imperfecțiuni.

 

Nu evita cremele pentru ochi

Crema pentru față nu ajunge și pentru zona ochilor, așa că încearcă să găsești o cremă doar pentru zona ochilor și include-o în ritualul tău zilnic de skincare. Pielea din jurul ochilor este mult mai sensibilă și delicată, motiv pentru care aceasta va fi zona cea mai afectată de trecerea anilor.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide