TRENDING
  • 18:28 » Celebrul vlogger MrBeast ajută 1.000 de oameni să își recapete vederea. Peste 41 de milioane de vizualizări într-o zi
  • 18:27 » Compatibilitate astrologică: zodiile cu care te înțelegi și cele de care e bine să fugi
  • 18:26 » Efectul neștiut al cafelei cu lapte
  • 18:25 » Combinații de alimente interzise. Cum trebuie să mâncăm corect pentru a avea o digestie sănătoasă
  • 18:23 » Salariile angajaţilor din transport şi distribuţie: Cât câştigă un curier, un dispecer auto sau un şofer
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Prea multe produse de make-up

Desigur, un machiaj finuț este frumos. Dar unul prea încărcat îți distruge tenul în timp și duce la îmbătrânirea prematură a acestuia. Prea mult fard pe pleoape și prea mult fond de ten strică.

 

Prea puțin somn

Doar 6 ore de somn pe noapte nu sunt suficiente pentru un look tânăr. De preferat ar fi minim 7, așa că încearcă să-ți faci un program prin care să-i oferi corpului tău odihna necesară funcționării. Știi bine că acele cearcăne apar de la lipsa somnului și și lipsa energiei.

 

Nu elimini dulciurile din viața ta

Nu doar că deserturile îngrășă, dar dulciurile au un rol important în aspectul tenului tău. Prin consumul exagerat de dulciuri se activează procesul de glicare, proces în urma căruia apar cearcanele, se pierde tonusul, luminozitatea, ridurile și porii se accentuează. Stai departe de orice tip de dulciuri dacă vrei un ten luminos și cât mai fără imperfecțiuni.

 

Nu evita cremele pentru ochi

Crema pentru față nu ajunge și pentru zona ochilor, așa că încearcă să găsești o cremă doar pentru zona ochilor și include-o în ritualul tău zilnic de skincare. Pielea din jurul ochilor este mult mai sensibilă și delicată, motiv pentru care aceasta va fi zona cea mai afectată de trecerea anilor.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide