BREAKING NEWS
  • 23:17 » Accident VIOLENT pe o șosea din județul Prahova. Sunt două persoane rănite
  • 23:14 » FOTO: Accident teribil pe o șosea din Bistrița-Năsăud. Fetiță de 5 ani și o femeie, băgate în spital
  • 23:13 » Următoarea pandemie ar putea fi mai letală decât COVID-19, afirmă creatoarea vaccinului AstraZeneca
  • 23:12 » FOTO: Au văzut moartea cu ochii. Trei persoane au fost rănite şi au ajuns la spital, după un accident în Vâlcea
  • 22:56 » O retrospectivă tristă a celor 21 luni de școală în pandemie
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un loc care în urmă cu cinci ani nu spunea nimic din punct de vedere turistic, în apropierea râului Siret, a fost transformat cu fonduri europene într-un adevărat paradis, despre care se spune că rivalizează, păstrând proporțiile, cu Delta Dunării.

De altfel, acestui loc întins pe o suprafață de 82 de kilometri i se mai spune „Delta Siretului“ și este cel mai mare parc de agrement din ţară.

Denumirea oficială este însă ZagaZaga, locație care se află pe drumul spre Tecuci, foarte aproape de Drumul European 85, după intersecția de la Tișița.

Inițial, înainte de a fi demarată investiția, proprietarii s-au gândit să construiască doar o fermă piscicolă, dar studiind potențialul locației au îndrăznit mai mult, astfel încât s-au investit peste 9 milioane de euro, bani proveniţi din fonduri europene prin Programul Operaţional pentru Pescuit (POP).

„Este un concept unic chiar şi pentru Europa. Pentru acest complex şi ferma piscicolă s-au folosit doar fonduri europene şi bani împrumutaţi de la bănci, fără fonduri de investiţii sau alte surse de finanţare“, spune Eugen Radu, unul din administrarii ZagaZaga.

Resortul este o zonă de confort pe apă, ceea ce sporește interesul pentru o vacanță de vis, spațiile de cazare luxoase, restaurantul, piscina, terenurile de tenis, locurile de joacă fiind tot atâtea motive pentru turiști de a veni aici.

Concept ecologic

 

Cei care se cazează aici pot ajunge oriunde doresc cu barca, pe canale străjuite de o parte şi de alta de vegetaţie şi faună, exact ca în Delta Dunării.

Sursa: Ziare.com


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide