BREAKING NEWS
  • 22:50 » Elena Rybakina este noua campioană de la Wimbledon
  • 22:50 » Brad Pitt s-a îmbrăcat în fustă la premiera filmului Bullet Train. Explicația actorului
  • 22:50 » Brad Pitt spune că nu a venit vremea să se retragă: „Nu are nimic de-a face cu pensionarea”
  • 22:50 » Gabriela Firea reacționează în „scandalul vergeturilor”, provocat de George Buhnici: „E de neiertat!”
  • 22:50 » Doi turiști au găsit o banană atât de mare încât au mâncat din ea 2 zile
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Locurile cele mai populare din România: ce arată analiza Google Maps

Ești curios care sunt cele mai populare locuri din România, anul acesta? Google Maps îți satisface curiozitatea. (Playtech)

Google a dezvăluit care sunt cele mai căutate obiective culturale pe aplicația Maps în anul 2021, atât din București, cât și în întreaga țară.

Castelul Bran, Peleșul și castelul Corvinilor sunt locurile din România care au atras cele mai multe căutări pe Google Maps. La nivelul Capitalei, cele mai căutate repere culturale au fost Ateneul, Muzeul de Istorie și Muzeul Antipa.

În România, obiectivele culturale cu cele mai mari note pe Google Maps sunt, în ordine, Colecția Țiriac, Ateneul Român și Teatrul Național București.

La nivelul întregii Europe, muzeul Luvru din Paris și British Museum din Londra au fost obiectivele cele mai populare în căutări pe Google Maps în 2021. Castelul Bran este unul dintre cele mai cunoscute repere turistice din Europa, fiind în top 20 obiective culturale și turistice cu cele mai multe recenzii pe Google Maps.

Google Maps are noi funcții: rute eco-friendly, dar și pentru ciclism

Google Maps include direcții de ciclism de ani de zile, dar nu un mod de navigare dedicat pentru cei cărora le place să călătorească din loc în loc, dând din pedale.

Acest lucru se schimbă în lunile următoare, odată cu introducerea unei funcții numite “lite navigation” (navigare simplă).

Luând funcționalitatea pas cu pas pentru care sunt cunoscute hărțile Google, instrumentul îți va permite să vezi detalii importante despre călătoria ta curentă, fără a fi nevoie să menții ecranul telefonului pornit.

De asemenea, nu trebuie să accesezi interfața completă pas cu pas pentru a utiliza funcția. Dintr-o privire, îți va permite, de asemenea, să vezi ETA-ul tău actual și orice schimbări de altitudine.

Google a anunțat introducerea funcției în Maps ca parte a unui efort mai larg legat de durabilitate. Așa cum ți-ai putea imagina, nu este singurul anunț pe care l-a avut compania cu privire la ciclism. De asemenea, gigantul tech a spus că informațiile legate de schimbul de biciclete și scutere sunt disponibile în trei sute de orașe la nivel global.

Sursa: Playtech


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide