BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Locurile cele mai populare din România: ce arată analiza Google Maps

Ești curios care sunt cele mai populare locuri din România, anul acesta? Google Maps îți satisface curiozitatea. (Playtech)

Google a dezvăluit care sunt cele mai căutate obiective culturale pe aplicația Maps în anul 2021, atât din București, cât și în întreaga țară.

Castelul Bran, Peleșul și castelul Corvinilor sunt locurile din România care au atras cele mai multe căutări pe Google Maps. La nivelul Capitalei, cele mai căutate repere culturale au fost Ateneul, Muzeul de Istorie și Muzeul Antipa.

În România, obiectivele culturale cu cele mai mari note pe Google Maps sunt, în ordine, Colecția Țiriac, Ateneul Român și Teatrul Național București.

La nivelul întregii Europe, muzeul Luvru din Paris și British Museum din Londra au fost obiectivele cele mai populare în căutări pe Google Maps în 2021. Castelul Bran este unul dintre cele mai cunoscute repere turistice din Europa, fiind în top 20 obiective culturale și turistice cu cele mai multe recenzii pe Google Maps.

Google Maps are noi funcții: rute eco-friendly, dar și pentru ciclism

Google Maps include direcții de ciclism de ani de zile, dar nu un mod de navigare dedicat pentru cei cărora le place să călătorească din loc în loc, dând din pedale.

Acest lucru se schimbă în lunile următoare, odată cu introducerea unei funcții numite “lite navigation” (navigare simplă).

Luând funcționalitatea pas cu pas pentru care sunt cunoscute hărțile Google, instrumentul îți va permite să vezi detalii importante despre călătoria ta curentă, fără a fi nevoie să menții ecranul telefonului pornit.

De asemenea, nu trebuie să accesezi interfața completă pas cu pas pentru a utiliza funcția. Dintr-o privire, îți va permite, de asemenea, să vezi ETA-ul tău actual și orice schimbări de altitudine.

Google a anunțat introducerea funcției în Maps ca parte a unui efort mai larg legat de durabilitate. Așa cum ți-ai putea imagina, nu este singurul anunț pe care l-a avut compania cu privire la ciclism. De asemenea, gigantul tech a spus că informațiile legate de schimbul de biciclete și scutere sunt disponibile în trei sute de orașe la nivel global.

Sursa: Playtech


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide