BREAKING NEWS
  • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
  • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
  • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
  • 23:38 » Singurul loc din România în care muntele se întâlnește cu „marea”. Trebuie să ajungi acolo măcar o dată în viață
  • 23:33 » Salt extrem cu parașuta, în Catedrala Mântuirii Neamului. Patriarhia Română vine cu o reacție dură
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Marele jaf de tren din 2022: hoții din Los Angeles au jefuit trenuri de marfă pentru pachete de la Amazon, FedEx și UPS

Creşte numărul trenurilor jefuite în Statele Unite ale Americii. Acum 6 zile un tren care transporta pachete Azmazon a fost lăsat gol şi sute de cartoane au rămas împrăştiate pe şine. Matrixul se destramă încet încet, oamenii se trezesc şi se răzbună. Bună dimineaţa lume!

Dacă încă îți lipsește acel pachet pe care l-ai comandat online cu ceva timp în urmă, acesta ar putea fi motivul: a fost furat de pe containerele de marfă la bordul trenurilor de marfă care călătoresc prin sudul Californiei.

Aparent, hoții din Los Angeles au descoperit că furtul pachetelor de pe veranda oamenilor este atât de… ineficient, așa că au urcat în lanțul logistic: acum fac raid în trenuri în containere de marfă.

În tweet-ul de mai sus, fotoreporterul John Schreiber a filmat videoclipuri cu mii de cutii împrăștiate de-a lungul șinelor de cale ferată din apropierea centrului orașului Los Angeles. Trenurile încetinesc frecvent sau se opresc în zonă pe măsură ce ajung la instalația intermodală a Union Pacific, iar hoții pur și simplu s-au urcat în tren, deschid containerele de marfă și iau ceea ce se află înăuntru. „Aș spune că fiecare al 4-lea sau al 5-lea vagon a deschis containere”, a scris Schreiber pe Twitter.

Într-o scrisoare, Union Pacific a scris că în ultimele 3 luni ale anului a făcut peste 100 de arestări de „infractori activi care le-au vandalizat trenurile”, dar persoanele arestate sunt eliberate din arest în 24 de ore.

Sursa MiscareaRomaniaLibera


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide