BREAKING NEWS
 • 19:25 » Lista farmaciilor care testează gratuit pentru Covid-19, publicată de Ministerul Sănătății
 • 20:44 » ALIMENTEAZĂ ȘI STAȚIA DE CARBURANȚI RST TE PREMIAZĂ
 • 21:23 » Profesoară amenințată cu moartea după un curs despre vaccinare, sunată de Sorin Cîmpeanu. „M-am simțit ca Moș Ion Roată după ce a fost scuipat de boieri”
 • 21:15 » România a primit medicamente pentru bolnavii de Covid, din partea Franței. Arafat: Vor ajunge suficient timp
 • 21:09 » Cîțu, apel la USR și PSD: Să lase deoparte interesele politice, măcar în această perioadă critică
 • 21:06 » Valeriu Gheorghiță: Ținta este atingerea imunizării colective până la sfârșitul anului
 • 20:16 » Din cauza numărului de îmbolnăviri, Germania păstrează restricțiile!

LUCRARILE DE LA STADIONUL ,, EUGEN POPESCU,, DIN TARGOVISTE CONTINUA…!

ACTUALIZARE:

,,Primii 2 stâlpi ai nocturnei stadionului nostru sunt deja montați, complet echipați cu proiectoare, fiecare stâlp având o înălțime de 36 de metri..
În cursul zilei de astăzi se lucrează la montarea celorlalți 2 stâlpi, urmând ca, până la finalul săptămânii, să se facă inclusiv probele de funcționare a noii instalații de nocturnă!,, relateaza primarul Daniel Cristian Stan pe pagina sa de facebook.
La stadionul ”Eugen Popescu” au început și lucrările de montare a proiectoarelor aferente primei instalații de nocturnă din istoria principalei arene sportive a județului Dâmbovița, urmând ca, la începutul săptămânii viitoare, cei 4 stâlpi ai instalației, complet echipați, (din care 3 cu o înălțime de 36 de metri si unul cu înălțimea de 30 de metri), să fie ridicați pe poziția finală.
Nocturna de pe stadionul ”Eugen Popescu” este una performantă, cuprinzând nu mai puțin de 160 de corpuri de iluminat, fiecare corp de iluminat fiind alcătuit din 30 de proiectoare LED.
–  În paralel, continuă montarea ultimilor stâlpi aferenți tribunei metalice, fiecare având o înălțime de 16 metri, precum și lucrările de turnare a gradenelor la tribuna veche, dar și săpăturile pentru rețelele de utilități.
– Pentru a evita orice speculații, vreau sa asigur toți iubitorii fotbalului că ne dorim, poate mai mult decât oricine, finalizarea proiectului!
Eu sunt primul care-și dorește ca echipa să joace cât mai repede pe gazonul local. Primăria Târgoviște susține necondiționat Chindia.
Vom rezolva și problema infrastructurii și vom intra pe un drum drept al performanței sportive.
– Cateva lucruri trebuie insa spuse:
— In anul 2015, cand a fost instalată actuala conducere a Primariei Targoviste, echipa juca in Liga 3, iar în numai câteva sezoane Chindia a reușit 2 promovări;
– finanțarea lucrărilor la stadion este asigurată în proporție de 100% de către Primărie;
 – este foarte dificil să susții financiar o echipă de fotbal de primă ligă (echipa este susținută exclusiv de către Primărie și Consiliul Județean Dâmbovița) și să îi construiești și stadion, în același timp, fiind orașe mult mai potente financiar care nu susțin echipe de Liga 1 (ex: Timișoara, Oradea, Ploiești, Buzău sau Galați) și nu vreau să mă gândesc la ipoteza unui blocaj financiar;
– actualul Guvern pur și simplu a ignorat, mai bine de un an, târgoviștenii, nealocând vreun ban, prin rectificare bugetară acestui oraș, iar anul acesta ne confruntăm cu un deficit bugetar fără precedent;
– bugetul echipei este asigurat, in proportie de 99%, de către Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița (exclusiv drepturile TV) și a crescut în fiecare an, fiind una dintre puținele echipe care se bucură de stabilitate financiară, la nivelul primelor 2 eșaloane;
– Așa stau lucrurile în legătură cu modernizarea stadionului din Târgoviște și vă asigur ca tot actuala echipă a Primăriei Târgoviște va asigura și Chindiei o arenă modernă până la finalul acestui an, sub rezerva existenței însă a unei resurse financiare consistente.
– Dacă performanța istorică a promovării echipei noastre favorite in Liga 1 în anul 2019 reprezintă un moment unic in aproape un sfert de secol, reabilitarea stadionului reprezintă prima intervenție care vizează modernizarea acestei baze sportive, din ultimii aproape 50 de ani!
sursa: facebook
Daca ti-a placut, distribuie acum!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide