BREAKING NEWS
  • 21:06 » Incendiu de proporții la o hală din Timișoara (FOTO/VIDEO)
  • 20:50 » Un bărbat a refuzat să oprească la semnalul polițistului, l-a lovit cu mașina și a fugit
  • 20:48 » Și-a lăsat nevasta și copiii pentru o refugiată ucraineancă pe care a primit-o în casă
  • 20:44 » Variola maimuței. Ce este, cum se transmite și cât de gravă e boala? OMS: „Acesta nu este un eveniment obișnuit”
  • 20:39 » Media din clasele V-VIII ar putea să nu mai conteze la admiterea la liceu. Cîmpeanu: Notele și-au pierdut foarte mult din relevanță
Daca ti-a placut, distribuie acum!

In pasajul Petru Cercel sunt in desfasurare lucrarile de reabilitare iar in cel mult trei saptamani autovehiculele pot circula in mod normal.

O veste bună vine dinspre șantierul de la podul rutier de pe strada Petru Cercel, în zona viitorului mall, pod pe care de câțiva ani se circulă pe un singur sens, asfaltat recent pentru că ajunsese într-o stare dezastruoasă. Potrivit primarului Cristian Stan, în paralel, continuă lucrările de hidroizolație și de realizare a celui de-al doilea trotuar la pasajul rutier de la Aninoasa, dar și intervențiile la podul de la Teiș, pe strada Magrini sau pe strada Laminorului.

In acest weekend, profitand de vremea inca frumoasa, calea de rulare deschisa circulatiei a pasajului rutier de pe strada Petru Cercel a fost asfaltata provizoriu integral, astfel incat, pana la finalizarea interventiilor, traficul rutier sa se desfasoare in conditii optime.

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide