TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Vizită de lucru a președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și a secretatului de stat Ionuț Săvoiu în mai multe comune dâmbovițene pentru verificarea stadiului unor proiecte derulate în aceste localități!

Este vorba despre comunele I.L. Caragiale, Gura Ocniței, Ocnița și Răzvad, localități în care fiecare administrație locală are șantiere în lucru cu diferite obiective în execuție.

La I.L. Caragiale, a fost vizitat șantierul unde se amenajează stația de epurare necesară sistemului de canalizare deja executat pe mai multe străzi din satul Ghirdoveni. Valoarea acestui proiect este de aproximativ 4.500.000 de lei, finanțat prin A.F.I.R.

În comuna Gura-Ocniței se lucrează la modernizarea, extinderea și dotarea viitoarei grădinițe cu program prelungit, dar și la reabilitarea, modernizarea, extinderea și echiparea Școlii Gimnaziale din satul Gura-Ocniței. Cele două obiective finanțate prin POR 2014-2020 au o valoare de aproximativ 20.000.000 de lei, suma asigurată prin fonduri europene ridicându-se la 11.500.000 de lei.

Se lucrează și la Ocnița, la modernizarea Școlii Gimnaziale Ocnița și la construirea unei săli de sport. Și aici finanțarea este asigurată prin POR, iar suma totală necesară acestor obiective este de aproape 4.200.000 de lei.

În comuna Răzvad, Consiliul Județean Dâmbovița contribuie cu suma de 1.800.000 de lei la execuția tramei stradale, a șanțurilor de scurgere a apei pluviale și a podețelor de acces la gospodăriile de pe strada Tudor Vladimirescu, dar și la amenajarea de piste de biciclete pe aceeași stradă. Ambele proiecte au o valoare totală de aproximativ 4.200.000 de lei.

Tot în Răzvad se mai lucrează la modernizarea, consolidarea mai multor străzi și tronsoane de străzi din satele Valea Voievozilor, Răzvad și Gorgota. Finanțarea este asigurată prin Programul Național „Anghel Saligny”, iar valoarea este de aproximativ 6.500.000 de lei.

Lucrările de modernizare și dotarea celei mai mari școli din Răzvad sunt aproape finalizate, valoarea acestora fiind de 8.100.00 de lei. Cei peste 250 de copii care învață aici vor începe noul an școlar în săli de clase și laboratoare moderne datorită acestui proiect finanțat cu ajutorul fondurilor europene.

„Pentru toate aceste investiții, care aduc un plus în ceea ce privește calitatea vieții oamenilor din I.L. Caragiale, Gura Ocniței, Ocnița și Răzvad, îi felicit pe domnii primari Adrian Năstase, Eduard Barcău, Sorin Ioniță și Emanuel Spătaru!”, a transmis președintele CJD.

sursa: dbonline.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide