TRENDING
  • 21:28 » Primarii a două comune din Bihor sunt cercetaţi penal pentru că ar fi obţinut fonduri de la Guvern pe baza unor documente contrafăcute
  • 21:26 » Klaus Iohannis mulțumește Germaniei pentru că sprijină aderarea României la Schengen: “Prietenul la nevoie se cunoaște”
  • 21:23 » Turcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la AnkaraTurcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la Ankara
  • 21:18 » Caz revoltător în Alba. Un tânăr cu handicap grav, umilit de un medic din Comisia de Evaluare: „Ar putea pune marfă pe raft la magazin”
  • 21:10 » Geoană propune ca România să se alăture Franței și Marii Britanii într-o Antantă Cordială pentru mediu
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Drama familială

Acesta este un alt subiect care nu ar trebui dezbătut în mediul online, mai ales când ai o mulțime de urmăritori pe care nici măcar nu îi cunoști. Mediul online nu este un loc potrivit în care să povestiți ce probleme aveți cu frații și surorile voastre sau cât de complicați sunt părinții voștri.

 

Cadoul care nu ți-a plăcut

Primul loc pe lista noastră este ocupat de cadourile care nu au fost tocmai pe placul tău. Mulți oameni obișnuiesc să se plângă în mediul online de cadourile pe care le-au primit de Crăciun, spunând că nu sunt deloc lucrurile la care s-ar fi așteptat.

 

Cadourile scumpe

Din aceeași categorie putem spune că fac parte și postările celor care se laudă cu cadourile primite de la ceilalți. O astfel de postare îți poate strica ziua, mai ales dacă tu nu ai primit exact ceea ce ți-ai dorit.

 

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide