TRENDING
  • 21:28 » Primarii a două comune din Bihor sunt cercetaţi penal pentru că ar fi obţinut fonduri de la Guvern pe baza unor documente contrafăcute
  • 21:26 » Klaus Iohannis mulțumește Germaniei pentru că sprijină aderarea României la Schengen: “Prietenul la nevoie se cunoaște”
  • 21:23 » Turcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la AnkaraTurcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la Ankara
  • 21:18 » Caz revoltător în Alba. Un tânăr cu handicap grav, umilit de un medic din Comisia de Evaluare: „Ar putea pune marfă pe raft la magazin”
  • 21:10 » Geoană propune ca România să se alăture Franței și Marii Britanii într-o Antantă Cordială pentru mediu
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Unul dintre primele experimente ale lui Provine a dovedit că doar ascultarea râsului înregistrat ar putea evoca crize de chicoteli în subiecte.

În domeniul locuinței, umorul și râsul creează un mediu de încredere. În domeniul social, umorul leagă comunitățile prin  valorile comune. Și în domeniul emoțional, ei bine, te simți minunat când împărtășesti râsul.

 

Psihologul britanic Richard Wiseman, Ph.D., autorul Quirkology, a dezvăluit preferințe regionale clare pentru ceea ce găsim amuzant. Americanilor le plac adesea glumele care includ un sentiment de superioritate.

Râsul stimulează imunitatea, crește toleranța la durere, menține sănătatea cardiovasculară și reduce pierderile de memorie.

Conform cercetărilor sale, ai de 30 de ori mai multe șanse să râzi când altcineva e prin preajmă decât când ești singur.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide