TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

„Nu ne putem permite”

Nici un părinte nu își dorește ca dorințele și visele copilului său să fie limitate din cauza lipsei banilor.

Și deși mulți le spun celor mici că nu își pot permite un lucru sau altul, este foarte important chiar și când situația financiară nu o permite să-i încurajeze și să-i învețe pe copii că prin muncă și determinare pot ajunge să-și îndeplinească visele.

 

Părinții se vorbesc de rău în fața copiilor

Indiferent care ar fi neînțelegerile apărute, părinții trebuie să învețe să-și țină nemulțumirile unul față de celălalt departe de copii. Pentru că acest lucru nu numai că va crea tensiune în familie, dar cei mici pot ajunge în situația de a lua partea unui părinte în detrimentul celuilalt, fără să înțeleagă prea bine ce se întâmplă.

 

„Pentru tine muncesc”

Deși nu poate părea mare lucru, în realitate o astfel de afirmație poate transmite ideea că doar din obligație un părinte muncește. Copii trebui să simtă că lucrurile pe care părinții le fac pentru ei sunt din dragoste și nu pentru că se simt obligați să le facă.

Pentru că dacă li se induce această idee, când vor crește vor ajunge să se simtă vinovați, mai ales că anumite lucruri au fost făcute pentru ei, când nu le-au cerut.

 

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide