BREAKING NEWS
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
  • 0:19 » Clipe de groază pe un drum național Bistrița-Năsăud. Doi tineri au ajuns în spital
Daca ti-a placut, distribuie acum!

 

Ochelarii de soare

Un prim lucru pe care trebuie să îl luați este perechea de ochelari de soare. Pe lângă faptul că aceștia sunt un accesoriu pentru vestimentație, ei nu trebuie să lipsească din bagajul vostru, mai ales că oferă o protecție mare contra razelor de soare.

 

Costumul de baie

Costumul de baie este un alt accesoriu pe care trebuie să nu îl uitați acasă. Acesta se poate alege în funcție de preferințe și de cum vă simțiți în el. Un mic sfat pentru femei este că anul acesta culoarea la modă este galbenul, astfel că puteți să vă achiziționați un nou costum de baie care să fie pe placul vostru, dar și la modă.

 

Pălăria de paie

Pălăria de paie este un accesoriu esențial, mai ales când vorbim despre vacanțele la mare. Pe lângă că vă oferă un look interesant, aceasta, la fel ca ochelarii de soare vă protejează de razele puternice ale soarelui și vă ferește de insolațiile nedorite.

 

Cremă cu protecție

În ultimul rând nu trebuie să uitați de protecția contra razelor de soare. Fie că achiziționați o cremă cu protecție SPF de acasă sau de pe plajă, acesta nu trebuie să lipsească din bagaj.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide