BREAKING NEWS
  • 0:38 » ANAT se revoltă după noile reguli privind intrarea în țară: Nu e oportună tranziția de la lista semafor la împărțirea tărilor pe criterii geografice
  • 0:24 » Trump a primit finanțări de un miliard de dolari pentru rețeaua sa socială
  • 23:45 » 2.551 Euro pentru primul copil nou-nascut,in Serbia
  • 23:17 » Accident VIOLENT pe o șosea din județul Prahova. Sunt două persoane rănite
  • 23:14 » FOTO: Accident teribil pe o șosea din Bistrița-Năsăud. Fetiță de 5 ani și o femeie, băgate în spital
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Susannah Cahalan a avut puterea să scrie despre cea mai grea perioadă din viața ei și să ofere o lecție tuturor celor care au probleme de sănătate. Filmul este o dramă bibliografică, în care ne este prezentată o lună din viața unei tinere jurnaliste, diagnosticate cu o boală autoimună rară, numită encefalopatie.

Scenariul filmului este destul de asemănător cu povestea spusă în cartea lui Susannah Cahalan. În cele 95 de minute, ne este prezentat zbuciumul interior al pacientei, care nu înțelege în totalitate ce se întâmplă cu ea. Chinuită de halucinații, jurnalista începe să își pună o serie de întrebări la care nu găsește răspuns. Stresul, lipsa somnului și stările zilnice fac ca boala să se agraveze, iar în cele din urmă să arate ca o nebună care se zbate între viață și moarte. Totuși există miracole în medicină, așa că Susannah Cahalan are parte doar de o lună de nebunie, în cele din urmă fiind diagnosticată corect și tratată pentru boala de care ea suferă.

 

„Luna mea de nebunie” este un film care merită vizionat de toți cei care sunt pasionați de mister și nu numai. Este o poveste de viață reală, care bate orice scenariu de film. În opinia mea, cele 95 de minute sunt pline de lecții și de viziuni asupra unei situații apărute din senin, iar întrebările retorice din mintea eroinei ne fac să medităm mai mult asupra propriei noastre vieți, asupra experiențelor și asupra viitorului.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide