BREAKING NEWS
  • 1:35 » Desecretizarea informațiilor despre vaccinul Pfizer-BioNTech ar putea dura până la 55 de ani
  • 1:17 » Cercetătorii au dezvoltat medicamentul pentru diabetul de tip 1, care ar putea înlocui injecţia
  • 0:49 » Franța și Italia au semnat un tratat bilateral de cooperare aprofundată
  • 0:36 » Românii care vin din ţări din sudul Africii, carantinaţi 14 zile
  • 0:12 » România a semnat Acordul de împrumut cu Comisia Europeană pentru prima tranşă de 15 miliarde de euro din PNRR
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Luna plină din 20 octombrie este Luna pasiunilor, este Luna Berbecului care aprinde cu Focul lui nevoia de aventură, dragoste și împlinire. Dar, ca orice fază de Lună plină, are și un revers. Dacă influența ei pozitivă accentuează iubirea și sentimentul de împlinire, în cuplurile cu probleme vechi poate provoca despărțirea definitivă.

 

Faza de Lună plină se formează în momentul în care Luna se află în opoziție cu Soarele față de Pământ. Pe 20 octombrie, faza de Lună plină se formează pe axa Balanță – Berbec, care formează o legătură cu Luna nouă din Balanță din data de 6 octombrie. Astfel, multe activități, proiecte și planuri începute în preajma datei de 6 octombrie își pot găsi acum rezolvarea și o finalizare satisfăcătoare.

În zilele dominate de Luna plină din Berbec, în perioada 20 – 25 octombrie  trebuie doar să fim atenți să nu grăbim lucrurile și să nu provocăm în jurul nostru accidente prin casă. Riscul de accidente minore este destul de ridicat din cauza influenței de Foc din Berbec.

 

Luna plină din Berbec poate accelera împlinirea unor dorințe sau a unor proiecte majore, poate aduce beneficii materiale, pasiuni noi, iubire și mai ales satisfacții mari în diverse sectoare ale vieții.

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide