TRENDING
  • 20:28 » O tumoră de 45 de kilograme a fost scoasă din abdomenul unei femei din Botoșani, care a mers la medic când a văzut că se îngrașă brusc
  • 20:25 » Primarul unei comune din Alba a murit. A fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei
  • 20:22 » Povestea impresionantă a unui director din Călărași. Umblă din poartă în poartă pentru a-i convinge pe copii să meargă la școală
  • 20:16 » Un spital din București a înființat Registrul Naţional Unic al Pacienţilor Arşi
  • 20:06 » Un pădurar din Bistrița a încercat să scape de amendă cu țuică, pastramă și cârnați. A fost prins în flagrant
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Luna plină din 20 octombrie este Luna pasiunilor, este Luna Berbecului care aprinde cu Focul lui nevoia de aventură, dragoste și împlinire. Dar, ca orice fază de Lună plină, are și un revers. Dacă influența ei pozitivă accentuează iubirea și sentimentul de împlinire, în cuplurile cu probleme vechi poate provoca despărțirea definitivă.

 

Faza de Lună plină se formează în momentul în care Luna se află în opoziție cu Soarele față de Pământ. Pe 20 octombrie, faza de Lună plină se formează pe axa Balanță – Berbec, care formează o legătură cu Luna nouă din Balanță din data de 6 octombrie. Astfel, multe activități, proiecte și planuri începute în preajma datei de 6 octombrie își pot găsi acum rezolvarea și o finalizare satisfăcătoare.

În zilele dominate de Luna plină din Berbec, în perioada 20 – 25 octombrie  trebuie doar să fim atenți să nu grăbim lucrurile și să nu provocăm în jurul nostru accidente prin casă. Riscul de accidente minore este destul de ridicat din cauza influenței de Foc din Berbec.

 

Luna plină din Berbec poate accelera împlinirea unor dorințe sau a unor proiecte majore, poate aduce beneficii materiale, pasiuni noi, iubire și mai ales satisfacții mari în diverse sectoare ale vieții.

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide