BREAKING NEWS
  • 23:52 » Bill Gates: Următoarea pandemie va fi mai mortală decât Covid
  • 23:42 » Tăcerea grăiește! Pandemia a luat sfarsit
  • 23:27 » Los Angeles : Marele jaf de tren din 2022
  • 22:30 » Motivul pentru care nu trebuie să încarci telefonul la capacitate maximă
  • 22:27 » SUA sancţionează actuali şi foşti oficiali din Ucraina care au acţionat în interesul serviciului de securitate (FSB) al Rusiei
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Maratonul vaccinării pentru adolescenți – în zilele de 31 mai și 1 iunie 2021, la Biblioteca Județeană Dâmbovița!

Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița, în colaborare cu Biblioteca Județeană “Ion Heliade Rădulescu” din Târgoviște, strada Stelea, nr. 2 (lângă Mănăstirea Stelea), organizează, în zilele de 31 mai și 1 iunie 2021, un maraton de vaccinare, destinat în special adolescenților cu vârste cuprinse între 16-18 ani.

Vaccinarea cu vaccinul Pfizer – BioN Tech se va face fără programare, doar pe baza cărții de identitate, între orele 10:00-22:00.

Minorii trebuie însoțiți de un părinte/tutore, care va completa formularul de consimțământ. În cazul în care acesta nu poate fi prezent fizic la momentul vaccinării, minorul trebuie să aibă asupra lui formularul de consimțământ, semnat în prealabil de către părinte/tutore.

Chestionar-si-Acord-pacient

La maraton vor fi prezenți domnul deputat Daniel Blaga, domnul senator Dragoș Popescu, doamna subprefect, Marinela Maniela și doamna Roxana Iova, directorul cancelariei prefectului județului Dâmbovița, dar și reprezentanți ai Consiliului Județean al Elevilor Dâmbovița.

„Vă aşteptăm la vaccinare, singura soluţie pentru revenirea la o viaţă normală!”, a transmis directorul executiv al DSP Dâmboviţa, Dr. Sorin Stoica.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide