TRENDING
  • 8:05 » DUREREA LIGIEI DECA
  • 12:10 » ȚUȚU-POPESCU, DUETUL CU MASCĂ
  • 22:17 » Un milionar american își donează 99% din avere: „Copiii nu înțeleg deloc banii”
  • 22:15 » Moartea inexplicabilă a doi frați. S-au stins în aceeași zi, la o oră distanță: „Inima lui nu a mai suportat”
  • 22:14 » Mihaela Bilic, despre câtă ciocolată avem voie să mâncăm într-o zi. Condiția care nu trebuie încălcată
Daca ti-a placut, distribuie acum!

O fată „extraordinar de curajoasă”, căreia i-au fost amputate toate cele patru membre după ce a fost externată din spital în urma unui diagnostic greșit, va primi o despăgubire de aproape 40 de milioane de lire sterline, a decis justiția britanică, potrivit Sky News.

Înalta Curte din Londra a aprobat suma de aproximativ 39 de milioane de lire sterline, după ce copilul, a cărui identitate nu a fost făcută publică, a fost dus la spitalul Frimley Park din Surrey cu „semnale de alarmă pentru meningită și septicemie”, au declarat avocații.

După ce a fost externată și i s-a administrat paracetamol pentru simptome precum temperatură ridicată și somnolență, avocații au spus că abia când a fost dusă din nou la Urgențe cu o erupție cutanată și febră a fost diagnosticat cu septicemie meningococică.

Tânăra a fost transferată la un alt spital, unde a suferit o insuficiență multiorganică și, ulterior, amputații deasupra genunchiului la ambele picioare și deasupra cotului la brațe.

De asemenea, a fost supusă mai multor alte proceduri, inclusiv grefe de piele, pentru a trata infecția.

Frimley Health NHS Foundation Trust și-a recunoscut răspunderea după ce familia a depus o cerere de despăgubire împotriva sa, susținând că, dacă ar fi fost tratată urgent cu antibiotice, copilul ar fi evitat amputațiile.

Judecătorul Caspar Glyn KC a aprobat „fără ezitare” soluția, care va fi plătită parțial sub forma unei sume forfetare și restul în plăți anuale pentru tot restul vieții.

sursa: g4media.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide