BREAKING NEWS
  • 3:47 » STUDIU | Ce diferenţă face booster-ul anti-COVID în privinţa imunităţii?
  • 3:26 » Polițiști în concurs. Vor dona premiile pentru ajutorarea unui coleg
  • 1:35 » Desecretizarea informațiilor despre vaccinul Pfizer-BioNTech ar putea dura până la 55 de ani
  • 1:17 » Cercetătorii au dezvoltat medicamentul pentru diabetul de tip 1, care ar putea înlocui injecţia
  • 0:49 » Franța și Italia au semnat un tratat bilateral de cooperare aprofundată
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Superbă a fost în tinerețe și așa este și astăzi! Margareta Pâslaru are 78 de ani și este un monument de eleganță, voie bună și rafinament. Artista a avut o apariție fără cusur la Gala UCIN, unde s-au sărbătorit 50 de ani de când este celebrat evenimentul Uniunii Cineaștilor din România.

63 de ani de carieră în muzică și film, zeci de albume lansate și o frumusețe de neegalat, pe toate acestea le-a bifat Margareta Pâslaru de-a lungul vieții, plus o iubire de poveste cu Gheorghe Sencovici.

Astăzi, Margareta și-a păstrat voioșia din ochii pătrunzători, dar și stilul care a consacrat-o. Elegantă și în pas cu vremurile, aceasta a apărut la Gala UCIN, unde a și fost premiată pentru întreaga carieră, îmbrăcată în negru, cu mănuși de dantelă și o eșarfă brodată. Atentă la detalii, doamna cu părul grizonat și frumos coafat, a purtat o mască împodobită cu inițiala “M” și o margaretă, simbolurile prenumelui ei.

Margareta Pâslaru ne-a dăruit șlagăre de neuitat, precum „Diamant fermecat” și „Lasă-mi, toamnă, pomii verzi”. Unul dintre memorabilele ei pelicule în care a apărut a fost filmul „Veronica”, vizionat de generații întregi de copii și încă actual și gustat de cei mici, dar și de cei mari.

În 1983, Margareta Pâslaru a ales să plece în Statele Unite ale Americii alături de soțul ei, Gheorghe Sencovici și de fiica lor, Ana Maria. Margareta Paslaru și soțul ei au revenit în țară în 1990, dar fiica lor a rămas în SUA, acolo unde s-a și căsătorit și își crește cei doi copii.

Sursa: Pe Roz


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide