TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Superbă a fost în tinerețe și așa este și astăzi! Margareta Pâslaru are 78 de ani și este un monument de eleganță, voie bună și rafinament. Artista a avut o apariție fără cusur la Gala UCIN, unde s-au sărbătorit 50 de ani de când este celebrat evenimentul Uniunii Cineaștilor din România.

63 de ani de carieră în muzică și film, zeci de albume lansate și o frumusețe de neegalat, pe toate acestea le-a bifat Margareta Pâslaru de-a lungul vieții, plus o iubire de poveste cu Gheorghe Sencovici.

Astăzi, Margareta și-a păstrat voioșia din ochii pătrunzători, dar și stilul care a consacrat-o. Elegantă și în pas cu vremurile, aceasta a apărut la Gala UCIN, unde a și fost premiată pentru întreaga carieră, îmbrăcată în negru, cu mănuși de dantelă și o eșarfă brodată. Atentă la detalii, doamna cu părul grizonat și frumos coafat, a purtat o mască împodobită cu inițiala “M” și o margaretă, simbolurile prenumelui ei.

Margareta Pâslaru ne-a dăruit șlagăre de neuitat, precum „Diamant fermecat” și „Lasă-mi, toamnă, pomii verzi”. Unul dintre memorabilele ei pelicule în care a apărut a fost filmul „Veronica”, vizionat de generații întregi de copii și încă actual și gustat de cei mici, dar și de cei mari.

În 1983, Margareta Pâslaru a ales să plece în Statele Unite ale Americii alături de soțul ei, Gheorghe Sencovici și de fiica lor, Ana Maria. Margareta Paslaru și soțul ei au revenit în țară în 1990, dar fiica lor a rămas în SUA, acolo unde s-a și căsătorit și își crește cei doi copii.

Sursa: Pe Roz


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide