BREAKING NEWS
  • 14:16 » UE ia în calcul crearea unei diplome universitare europene, recunoscută automat în toate ţările membre
  • 14:14 » A început ședința CSAT despre Rusia. Este analizează situația de securitate din Zona Mării Negre și de pe Flancul Estic
  • 14:11 » Rata de incidență crește rapid în toate județele. Cel mai mare număr de cazuri noi de COVID-19
  • 14:07 » SUA vor să scoată înaintea Chinei avionul F-35 de 100 de milioane de dolari prăbușit în mare
  • 13:37 » Vasile Dîncu: Nu se pune problema unei intervenții militare a NATO în Ucraina
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Marius Pieleanu șterge pe jos cu Klaus Iohannis, după ieșirea ciudată a președintelui: ‘Trăiește în această țară? Când s-a mai întâmplat așa ceva?’

Marius Pieleanu a comentat ultimele declarații ale lui Klaus Iohannis, în ziua în care România a raportat cel mai mare număr de morți de la debutul pandemiei, 574 în ultimele 24 de ore. Pieleanu spune că se aștepta ca Iohannis să convoace CSAT și să nu vină îmbrăcat la declarația pentru țară îmbrăcat ca la ”evenimentele cu staif”. ”Trăiește în această țară?”, e întrebarea retorică a sociologului.

Probabil vorbește cu propria persoană. Pas cu pas. Se întâlnește cu domnul Arafat care să îi spună ceea ce tot spune: că nu sunt suficiente paturi la ATI, resurse umane, tuburi de oxigen. Eu credeam că ne anunță că face o ședință a CSAT în seara asta, că bagă în carantină localitățile cu peste 10 la mie, că cere ajutor peste tot că suntem depășiți de situația medicală. Este o catastrofă medicală dublată de o criză politică.

Niciodată România, de la Revoluție încoace, de la Al Doilea Război Mondial, nu a fost într-o situație ca în zilele acestea. Trăiește în această țară, domnul președinte? Ținuta absolut impecabilă pentru evenimentele cu staif e anormală pentru ceea ce trăim acum, când au murit sute de oameni într-o singură zi, un record. Când s-a mai întâmplat așa ceva? S-a gândit să convoace mâine? Până mâine nu mor oameni? Principalul vinovat este domnia sa, că a cauționat ceea ce se întâmplă.

M-am săturat că poporul ortodox e de vină pentru eșecul campaniei. E o catastrofă medicală din cauza incompetenței celor care ne conduc.”, a spus Marius Pieleanu la România TV.

Sursa: Stiripesurse.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide