TRENDING
  • 16:31 » Haos în 18 spitale după un atac cibernetic de tip ransomware. MS: Sistemul e nefuncțional. Măsuri de prevenție pentru celelalte spitale
  • 16:29 » Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Trei răniți în exploziile din Ismail. Reacția MApN
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Marius Șumudică promite „război” total cu Adrian Porumboiu și l-a amenințat în direct la TV pe fostul său patron: „O să fac totul public!” + mesaj pentru jucătorii de la CFR: „Edi știe tot!”

Marius Șumudică nu l-a iertat pe Adrian Porumboiu! Deranjat de comparația cu Edi Iordănescu, tehnicianul celor de la CFR Cluj promite că va face dezvăluiri incendiare.

Antrenorul grupării din Gruia susține că va arăta mesajele pe care le-a primit pe vremea când era la Vaslui.Marius Șumudică promite „război” total cu Adrian Porumboiu și l-a amenințat în direct la TV pe fostul său patron: „O să fac totul public!” + mesaj pentru jucătorii de la CFR: „Edi știe tot!”

„Edi este un antrenor foarte bun, mergeam la antrenamente, eram preocupat de cum este pregătită echipa. Era Șumudică principal, dar de pregătirea tehnico-tactică se ocupa Edi”, a fost declarația lui Porumboiu, care nu i-a picat deloc bine lui Șumudică.

Marius Șumudică, „război” cu Adrian Porumboiu: „Am multe de povestit! O să fac publice mesajele”

Adrian Porumboiu a dat de înțeles că tactica echipei din Vaslui era făcută de secundul Edi Iordănescu, iar lui Marius Șumudică nu i-a picat deloc bine asta.

„Aș avea eu mai multe de povestit, dar mă abțin și vreau să pun punct. Dacă o bat pe FCSB, sunt zece clase peste Iordănescu? Dacă aș arăta ce mesaje am prin telefon…. o să le fac publice și o să vadă toată lumea care e adevărul. Eu îl respect foarte mult pe domnul Porumboiu.Dacă Edi mi-a pregătit meciul de la Milano sau de la Istanbul, înseamnă că nu mai am nimic de spus. S-au întors antrenori de valoare în fotbalul românesc și e foarte important acest lucru”, a spus Marius Șumudică, la Digi Sport.

Marius Șumudică, cu gândul la CFR Cluj – FCSB: „Să fim foarte atenți! Edi Iordănescu știe tot!”

Marius Șumudică a vorbit și despre problemele din Gruia și susține că a făcut pace cu jucătorii după eșecul la scor cu Steaua Roșie, scor 0-4.

„N-am putut să accept greșelile personale care s-au făcut. Fiecare va plăti! Nu s-a întâmplat absolut nimic la CFR Cluj, au fost discuții normale după joc. Au fost discuții între mine și jucători, cu conducerea clubului, lucrurile sunt ok, puse la punct. N-am nicio problemă cu vreunul dintre jucători. Sunt lucruri de bucătărie internă, pe care le rezolvăm aici.

Ne pregătim pentru meciul cu FC Argeș. Vrem să câștigăm și avem datoria morală să o batem pe Steaua Roșie și să spălăm rușinea de la Belgrad. Apoi vine jocul cu FCSB, Edi cunoaște ceea ce se întâmplă aici, așa că trebuie să fim foarte atenți la cum pregătim meciul, din toate punctele de vedere”, a mai afirmat antrenorul campioanei României.

sursa:pro sport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide