BREAKING NEWS
  • 1:35 » Desecretizarea informațiilor despre vaccinul Pfizer-BioNTech ar putea dura până la 55 de ani
  • 1:17 » Cercetătorii au dezvoltat medicamentul pentru diabetul de tip 1, care ar putea înlocui injecţia
  • 0:49 » Franța și Italia au semnat un tratat bilateral de cooperare aprofundată
  • 0:36 » Românii care vin din ţări din sudul Africii, carantinaţi 14 zile
  • 0:12 » România a semnat Acordul de împrumut cu Comisia Europeană pentru prima tranşă de 15 miliarde de euro din PNRR
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Mary Ann Bevan s-a născut în anul 1874, la Londra, într-o familie numeroasă și săracă. Foarte multe detalii despre copilăria ;i studiile ei nu se cunosc, însă a fost nevoită să caute un loc de muncă destul de devreme. Deși multe tinere atrăgătoare cad în cursa câștigului ușor, Mary a reușit să obțină o slujbă decentă, lucrând ca asistentă într-un spital.

Când avea 29 de ani s-a căsătorit cu Thomas Bevan, iar împreună au dat naștere la patru copii. Dacă la început soarta părea să îi surâdă, destul de repede au început să apară o serie de probleme de sănătate, care au dus la transformarea completă a femeii. În doar câțiva ani, Mary a ajuns de la o femeie atrăgătoare la una cu aspect fizic ciudat.

 

Totul a început în perioadele de sarcină, când tânăra avea migrene, dureri musculare și articulare. Medicii specialiști care au consultat-o au crezut în primă fază că aceste simptome au apărut din cauza sarcinilor, însă destul de curând avea să se descopere adevărul.

Durerile musculare erau din ce în ce mai pronunțate, iar în timp, chipul femeii frumoase începea să se schimbe. Fața lui Mary Ann Bevan se alungea din ce în ce mai mult, suferind creșteri anormale.

Mary Ann Bevan este acum o legendă, poate chiar și o sursă de motivație pentru cei care suferă de această boală nemiloasă. Femeie a reușit să treacă peste toate jignirile și să fie destul de puternică pentru a-și întreține copiii. Curajul ei ne oferă o lecție frumoasă de viață, chiar dacă soarta eroinei noastre nu a fost nici pe departe una fericită. Nici după 70 de ani de la moartea sa nu a putut să se bucure de liniște.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide