BREAKING NEWS
  • 20:16 » Dmitri Peskov: Ucraina face în mod constant declarații care se contrazic, nu știm dacă realizează starea reală a lucrurilor
  • 20:14 » Psihologi criminalişti au făcut portretul asasinului care și-a ucis și tranșat iubita: Cum a ajuns profesorul universitar să omoare cu sânge rece
  • 20:07 » Irina Tănase are un nou iubit: l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu Regele Medicamentelor (Presă)
  • 20:00 » LIVE TEXT A 93-a zi de război. Rușii au înconjurat orașul Severodonețk. Alte 70 de cadavre, găsite sub dărâmături în Mariupol
  • 19:41 » „Putin nu ascultă pe nimeni. Planul său este să guverneze Rusia până moare”. Ucrainenii avertizează că războiul „se va prelungi”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Mașină de lux furată în Marea Britanie, găsită în România

O mașină de lux care figura în Marea Britanie ca furată a fost găsită în România, la o firmă de dezmembrări auto din județul Neamț.

Limuzina, marca BMW, a fost descoperită în timpul unor percheziții efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Neamț la punctele de lucru ale unei firme din localitatea Bârgăoani. Autoturismul, care a fost ridicat în vederea confiscării, se afla în plin proces de dezmembrare.

Cu prilejul perchezițiilor, în afară de această mașină de lux, polițiștii au mai găsit și ansamble, subansamble şi alte componente auto despre care există suspiciunea că ar proveni din traficul ilicit de autovehicule de lux. Au fost ridicate și mai multe documente şi înscrisuri, reprezentând livrări de componente din ultimii doi ani de zile, potrivit IGPR, citat de Focus Press.

Două persoane au fost conduse la sediul IPJ Neamţ în vederea audierii. Polițiștii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând să fie documentată întreaga activitate infracțională.

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale Neamț au acționat sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ și în baza colaborării cu grupul de acţiune constituit la nivel european în cadrul planului de acţiune „FRONTEX”, pe linia combaterii infracţiunilor de furt şi trafic de autovehicule de lux.

Sursa promotor


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide