BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Părul vopsit sau decolorat are nevoie de toată grija și atenția noastră. Pentru îngrijirea acestuia se recomandă folosirea unor măști naturale special concepute pentru părul vopsit. Ingredientele folosite pentru prepararea acestor măști sunt extrem de hrănitoare pentru a hidrata și a repara în profunzime părul deteriorat. Dacă ți-ai vopsit părul și vrei să-i păstrezi aspectul sănptos, atunci poți să folsești cu încredere una din aceste măști chiar la tine acasă. Nu uita că un alt aspect pentru păstrarea părului sănătos este folosirea periei de păr.

-Masca pentru păr cu miere și ulei de jojoba este extrem de răspândită printre femeile care și-au decolorat părul sau l-au vopsit de-a lungul timpului. Aceasta este recunoscută pentru efectele sale vizibile încă de la primele utilizări. Este foarte hrănitoare și menită să repare firele de păr care au fost tratate chimic. De regulă această mască de păr este îndrăgită de femeile care au firul de păr subțire sau tocit.

-Masca specială cu avocado și și ulei de măsline. Este o mască hrănitoare perfectă pentru părul care are nevoie de hidratare. Pentru prepararea acesteia vei avea nevoie de miezul de la un avocado foarte copt și desigur uleiul de măsline.

-Masca pentru păr cu albuș de ou și vitamina E este recomandată pentru femeile care se confruntă cu un fir de păr deteriorat. Părul care a trecut printr-un proces chimic, precum decolorarea sau vopsirea va avea nevoie de toată grija și atenția noastră pentru a-și păstra aspectul sănătos.

 

Sursa: CaTine.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide