BREAKING NEWS
  • 1:35 » Desecretizarea informațiilor despre vaccinul Pfizer-BioNTech ar putea dura până la 55 de ani
  • 1:17 » Cercetătorii au dezvoltat medicamentul pentru diabetul de tip 1, care ar putea înlocui injecţia
  • 0:49 » Franța și Italia au semnat un tratat bilateral de cooperare aprofundată
  • 0:36 » Românii care vin din ţări din sudul Africii, carantinaţi 14 zile
  • 0:12 » România a semnat Acordul de împrumut cu Comisia Europeană pentru prima tranşă de 15 miliarde de euro din PNRR
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Meadow Walker s-a logodit la doar 22 de ani, moment imortalizat și postat pe contul ei de Instagram, în luna august a acestui an. Cu toate că familia nu a rămas la fel în atenția publicului, preferând să stea departe de ochii curioșilor, momentul fericit nu a putut trece neobservat. Acum, la aproximativ două luni de la fericitul eveniment, a sosit vremea nunții, iar fiica lui Paul Walker și alesul inimii sale au ajuns în fața altarului pentru a-și uni destinele pentru tot restul vieții.

 

Nu doar că au fost cei mai buni prieteni în toate filmele din serial Fast & Furious, dar legătura dintre ei a fost una extrem de puternică și specială și dincolo de camerele de filmat. Aceștia au avut o relație specială, motiv pentru care Vin Diesel a fost chiar cel care a botezat-o pe fiica sa. Și nu avea cum să lipsească de la un eveniment atât de special din viața finei sale, mai ales că tatăl ei nu a putut fi fizic alături de ea, să se bucure de cât de mare și de frumos a crescut fiica sa.

Atât familia lui Louis, cât și mai mulți prieteni buni, nu au putut ajunge la nuntă din cauza virusului și a tuturor restricțiilor


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide